Sony Music Norway

LCD SOUNDSYSTEM, nytt album, «American Dream» slippes 1. september.

Del

Album tilgjengelig for forhåndsbestilling nå.

LCD Soundsystem slipper sitt etterlengtede fjerde album den 1. september på Columbia Records/ DFA og er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling: http://smarturl.it/americandream.

Med pre-orderen får du låtene «Call The Police» og «American Dream» som ble sluppet som singel den 5. mai. Låtene ble hyllet i både Pitchfork og The New York Times med ord som «Murphy and company have never sounded so invigorated».

«American Dream» slippes både digitalt og fysisk, med Vinyl og CD via Columbia Records og en spesialkasett tilgjengelig kun gjennom DFA. Albumet inneholder følgende låter:

oh baby
other voices
i used to
change yr mind
how do you sleep? 
tonite
call the police
american dream
emotional haircut
black screen

LCD Soundsystem fortsetter verdensturneen den 26. August og ferden går videre til Europa I September, med København som første stoppested den 8. september. Se alle spillesteder her: lcdsoundsystem.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom