Kronprinsparets Fond

Kronprinsparets Fond 15 år i dag - hurra for ungdommen!

Del

Kronprinsparets Fond ble etablert i forbindelse med bryllupet til DD.KK.HH. Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit 25.august 2001 og fyller dermed 15 år i dag på Kronprinsparets bryllupsdag. Vi feirer dagen med å løfte frem 15 historier og møter med ungdom i våre prosjekter. De unge byr på sterke opplevelser, mye livserfaring og kloke innspill til hvordan vi alle kan bidra for at flere kan bli en del av fellesskapet. Du finner alle historiene lenger ned i saken. Les, og la deg inspirere!

Kronprinsparets Fond arbeider for å bidra til at alle unge mennesker i Norge opplever tilhørighet, fellesskap og mestring. Det er nå fire nøye utvalgte prosjekter som mottar støtte fra Fondet over flere år i form av kapital, kompetanse og prosjektbistand fra både Fondets næringslivspartnere og vårt eget sekretariat. De fire organisasjonene er VIBRO, UngInvest AIB (tidl. Arbeidsinstituttet i Buskerud), Lærervikaren og Trivselsleder.

Kronprinsparet engasjerer seg aktivt for ungdommer, og det er etter deres ønske at Fondet jobber for og med ungdom i Norge. Se filmen der Kronprinsparet selv forteller hvorfor det er viktig å fokusere på de unge.

Kjære ungdommer, Kronprinsparets Fond er stolte over hver og en av dere og hva dere får til. Takk for at vi får være med på laget!

Du kan lese alle ungdomshistoriene lenger ned i saken.

Kontakter

Bilder

Om Kronprinsparets Fond

Kronprinsparets Fond
Kronprinsparets Fond
Madserud allé 34
0274 Oslo

+47 22 04 87 00http://kronprinsparetsfond.no

Stiftelsen Kronprinsparets Fond støtter prosjekter som styrker ungdom. I porteføljen er læringstilbudet UngInvest AIB, internshipordningen VIBRO, iskremprodusenten Sandwich Brothers og mentorordningen Catalysts. Sammen med partnerne DNB, Egmont Fonden, Wilstar, Sparebankstiftelsen DNB, ExtraStiftelsen, Selvaag Gruppen, MyCall, McKinsey & Company, Wiersholm, TRY og Apeland bidrar Fondet med kompetanse, kapital og nettverk for å bidra til bærekraft og skalering hos prosjektene. Målet er et samfunn der alle føler tilhørighet og kan bidra. 

Følg saker fra Kronprinsparets Fond

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kronprinsparets Fond på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kronprinsparets Fond

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom