SkiStar

Klart for sesongåpning i Trysil

Del

Nå er de første bakkene snølagt og klare. Fredag 30. november klokken 9.00 blir det sesongåpning i Trysil. Det betyr at SkiStar åpner fire av sine fem skandinaviske skianlegg førstkommende helg.

Fredag 30. november er det sesongåpning i Trysil. Foto: Ola Matsson
Fredag 30. november er det sesongåpning i Trysil. Foto: Ola Matsson

I Trysil går snøkanonene for fullt om dagen på begge sider av fjellet. Det legges snø fra topp til bunn og det er bakke 15 og barneområdet Eventyr på Turistsenteret som åpner først.

- At bakke 15 åpner betyr at vi kjører i gang stolheisen Fjellekspressen og barneheisen Eventyr. Det føles veldig godt å kunne sparke i gang sesongen, jeg gleder meg veldig til å ta de første svingene på fredag, forteller Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i SkiStar Trysil.

Driftsavdelingen håper å åpne bakkene i full bredde. Driftssjef i SkiStar Trysil, Jan Linstad, sier at værprognosen for de kommende dagene ser bra ut.

– Vi produserer alt vi kan av snø. Bakke 15 er hovedbakken på Turistsenteret og byr på variert og bra skikjøring. Totalt blir det nesten tre kilometer med skikjøring åpningshelga, forteller Linstad.

I forrige uke ble det klart at SkiStar åpner skianleggene i Hemsedal, Sälen og Vemdalen. Da gjenstår bare Åre, hvor det rapporteres at snøproduksjonen også går bra. SkiStar tilbyr 40 prosent rabatt på skikjøring åpningshelga. 

- Vi håper å se mange fornøyde fjes i bakkene til helga. Sesongens første skidag er alltid spesiell, det er godt å være i gang, avslutter Backe-Viken.

Merk at det er Ski Test Weekend i Hemsedal og Vemdalen kommende helg, i Sälen 6.-9. desember og i Trysil og Åre 13.-16. desember. Ski Test Weekend betyr at du kan teste sesongens ski- og brettnyheter. Alle de store leverandørene er på plass. 

Her finner du mer informasjon om sesongåpning på SkiStars destinasjoner

For mer informasjon:

Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i SkiStar Trysil
Tel: +47 992 80 071
Mail: turid.viken@skistar.com

Kontakter

Bilder

Fredag 30. november er det sesongåpning i Trysil. Foto: Ola Matsson
Fredag 30. november er det sesongåpning i Trysil. Foto: Ola Matsson
Last ned bilde
Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i SkiStar Trysil, gleder seg til sesongåpning. Foto: Ola Matsson
Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i SkiStar Trysil, gleder seg til sesongåpning. Foto: Ola Matsson
Last ned bilde

Lenker

Om SkiStar

SkiStar
SkiStar
Sälfjällstorget
880 67 Sälen

+46 280 88050https://www.skistar.com/no/

SkiStar AB (publ) er notert på Nasdaq Stockholms Mid Cap-segment. Konsernet eier og driver alpinanlegg i Hemsedal og Trysil i Norge, i Sälen, Åre og Vemdalen, samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, og St. Johann in Tirol i Østerrike. Markedsandelen i Sverige er 50 %, i Norge 31 % og totalt i Skandinavia 41 %. Kjernevirksomheten er alpin skikjøring med gjestens skiopplevelse i sentrum. Virksomheten deles inn i tre kjerneområder: Drift av skianlegg, infrastruktur og explotering.

Bilder og film i SkiStars presserom kan publiseres fritt i omtale av SkiStar og våre destinasjoner.

Følg saker fra SkiStar

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SkiStar på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SkiStar

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom