OBOS

Kjøper tomt i Sandviken

Del

OBOS har nå inngått avtale med Ferguson plc om kjøp av alle aksjene i Ferguson Property Norway AS, som er eier av Neumann-tomten i Bergen.

Den sjønære tomten ligger ved Kristiansholm i Sandviken i Bergen og er på 24 374 kvadratmeter. Neumann Bygg AS, som er et byggevarefirma innen proffmarkedet, har en leiekontrakt som løper fram til utgangen av 2024. 

Etter leiekontraktens slutt vil OBOS, i samarbeid med naboer og Bergen kommune, utvikle området hovedsakelig til boligformål.

- Jeg er svært glad for at Ferguson plc og OBOS har blitt enige om avtalen for dette attraktive området. I OBOS ser vi frem til å starte arbeidet med å utvikle dette til et godt sted å bo, sier prosjektdirektør Jorunn Nerheim i OBOS i Bergen.

Nøkkelord

Kontakter

Jorunn NerheimProsjektdirektør OBOS Stor-Bergen

922 51 701

Bilder

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

02333http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 450 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg saker fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom