Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Kjetil Lund ny direktør i Norges vassdrags- og energidirektorat

Del

Lund har vært byråd for næring og eierskap i Oslo kommune i perioden fra desember 2017 frem til han tiltro som vassdrags- og energidirektør 1.april 2019.

Han har tidligere jobbet som direktør for myndighetskontakt og klimapolitikk i Statkraft, vært statssekretær i Finansdepartementet, og jobbet i forvaltningen i Finansdepartementet og ved Statsministerens  kontor. I 2014 ledet han sekretariatet da Jens Stoltenberg var FNs spesialutsending for klima.

Kjetil Lund er 48 år og utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Bergen. Han er gift, har tre barn og bor på Røa i Oslo.

Om Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Middelthuns gate 29
0368 Oslo

09575http://www.nve.no

Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har ansvar for å forvalte Noregs vatn- og energiressursar. NVE varetek også dei statlege forvaltningsoppgåvene innan skredførebygging. NVE skal sikre ei heilskapleg og miljøvennleg forvaltning av vassdraga, fremje ei effektiv kraftomsetning, kostnadseffektive energisystem og hjelpe til ein effektiv energibruk.

Følg saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom