EVRY

Johan Torstensson forlater Ericsson - blir konserndirektør hos EVRY

Del

(Oslo, 21. mars 2019) Johan Torstensson er ansatt som konserndirektør for Digital Platform Services (DPS) i EVRY. Han kommer fra sin rolle som CIO i Ericsson, der han har jobbet siden 2010.

Torstensson har også hatt senior stillinger som Global Delivery Executive hos Hewlett-Packard og seniorrådgiver hos Technology Partner International.

– Det har vært en fantastisk reise, og nå er tiden inne for nye utfordringer. Å komme til EVRY er en sjanse jeg ikke kan si nei til. EVRY har utviklet seg til en sterk nordisk spiller de siste årene, og har en stor mulighet for å, ikke minst på grunn av lokal nærhet til kundene, sier Johan Torstensson.

Han blir en del av EVRYs konsernledelse og ansvarlig for leveranser til selskapets mer enn 10.000 kunder over hele Norden. Torstensson sier at nøkkelord som enkelhet, klarhet og åpenhet er sentrale for å oppnå klare mål.

– Jeg ser frem til å utvikle EVRYs digitale plattformer ved å kombinere kunnskapen til de ansatte, med digital teknologi innen automatisering, AI og analytics. Min ambisjon er at disse digitale plattformene vil være en av hjørnestenene i EVRYs vekstplaner, sier Johan Torstensson.

EVRYs konsernsjef Per Hove ser frem til å ønske Johan velkommen til selskapet.

– Johan har solid erfaring med å drive digitale konverteringsreiser. Han er en dyktig IT-strateg som kjenner det nordiske markedet inngående. I tillegg er Johan en erfaren leder og jeg vet at han blir ønsket varmt velkommen av sine nye kollegaer i EVRY, sier Per Hove.

Johan Torstensson starter i stillingen 1. juni 2019.

Om EVRY

EVRY er en ledende leverandør av IT-tjenester og programvare i Norden og har mer enn 10 000 kunder i privat og offentlig sektor. Hver dag bruker mer enn fem millioner mennesker i Norden løsninger levert av EVRY. Gjennom en sterk lokal tilstedeværelse og grundig teknologisk og kommersiell innsikt, er EVRY en drivkraft for innovasjon og modernisering hos sine kunder. EVRY rapporterte en omsetning på 12,9 milliarder norske kroner i 2018 og har rundt 8 800 ansatte i ni land. Hovedkvarteret er på Fornebu rett utenfor Oslo, og selskapet er notert på Oslo Børs.

Kontakter

Bilder

Om EVRY

EVRY
EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00https://www.evry.no

EVRY er et ledende nordisk tech- og konsulentselskap. Vårt nettverk består av verdens fremste digitale eksperter. Gjennom å utvikle og implementere nye teknologier, forbedrer vi prosesser og systemer, slik at menneskelige prestasjoner og brukeropplevelser hele tiden blir bedre. Nærhet til kunden er vår styrke, og vårt tankesett preges av nordiske verdier: ansvarlighet, kvalitet og sikkerhet. Vi tar med oss det beste fra Norden når vi leverer løsninger i mer enn 18 land. EVRY er notert på Oslo Børs, og våre 8 800 ansatte er lidenskapelig opptatt av å skape digitale fortrinn for mer enn 10 000 kunder. Sammen former vi fremtiden – i dag.

Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

EVRY och Tieto går samman för att bli en ledande leverantör av digitala tjänster i Norden.18.6.2019 07:10:12 CESTPressemelding

(Fornebu / Espoo, 18 juni 2019) EVRY och Tieto tillkännager idag ett avtal om samgående för att bilda ett av de ledande digitala tjänste- och mjukvaruföretagen i Norden. Med en kombinerad omsättning på närmare 3 miljarder EUR och med 24 000 medarbetare blir det nya bolaget väl positionerat för att öka den digitala innovationstakten för nordiska företag och samhället i stort. De båda bolagen kompletterar varandra utifrån sin geografiska närvaro samt från ett kund- och erbjudandeperspektiv. Det nya bolaget får namnet TietoEVRY och kommer betjäna tusentals kunder inom såväl privat som offentlig sektor i mer än 90 länder.

EVRY og Tieto fusjonerer og skaper en ledende nordisk leverandør av digitale tjenester18.6.2019 07:00:43 CESTPressemelding

(Fornebu/Espoo, 18. juni 2019) EVRY og Tieto har i dag kunngjort en fusjonsavtale. Sammen skaper partene et konkurransedyktig selskap for digitale tjenester og programvare i Norden. Det fusjonerte selskapet vil ha en samlet omsetning på rundt 30 milliarder kroner og 24.000 medarbeidere. EVRY og Tieto er svært komplementære når det gjelder geografiske markeder, tjenesteportefølje og kunder. Selskapet vil bli kalt TietoEVRY og ha flere tusen kunder i privat og offentlig sektor i mer enn 90 land.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom