RiksTV

Jérôme Franck-Sætervoll ny toppsjef hos RiksTV

Del

Jérôme Franck-Sætervoll (39) er av styret i RiksTV utpekt til ny administrerende direktør i RiksTV. Han ble i medio februar konstituert i den samme stillingen. Nå er jobben blitt permanent.

Jérôme Franck-Sætervoll er utpekt til ny administrerende direktør hos RiksTV
Jérôme Franck-Sætervoll er utpekt til ny administrerende direktør hos RiksTV

Jérôme Franck-Sætervoll ble tilbudt jobben på styremøtet i RiksTV 17. mars. Nå har han takket ja til jobben som RiksTV-sjef. Han erstatter dermed Christian Birkeland som blir TV 2s nye Sumo-sjef fra 1. april.

– Det er hyggelig å bli vist denne tilliten. Jeg har jobbet i RiksTV i 10 år og jeg gleder meg til å lede denne fine gjengen fremover. RiksTV har alltid hatt et spennende arbeidsmiljø med høyt motiverte og veldig dyktige kolleger. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Jérôme Franck-Sætervoll.

Jérôme Franck-Sætervoll har vært i selskapet siden september 2006, og har vært direktør for produkt og forretningsutvikling siden 2011. Fra nå av skal han lede selskapet. De ansatte ble informert tidligere i dag.

– RiksTV har et solid fundament for videre utvikling, med 270 000 lojale kunder. Vi har en offensiv organisasjon som nå gjør seg klar til lansering av Eliteserien og OBOS-ligaen i fotball til samtlige RiksPakken-kunder. Vi har flere spennende nyheter vi jobber med, blant annet lansering av en egen Apple TV-app. Og vi har det siste året også begynt å satse på fibermarkedet, og tilbyr allerede våre tjenester via IP til flere tusen kunder, sier Jérôme Franck-Sætervoll.

Styreleder Kristenn Einarsson i RiksTV er fornøyd med at styret har landet på Jérôme Franck-Sætervoll.

– Vi har hatt en grundig prosess i styret – og vi har vurdert både interne og eksterne kandidater. Styret er samstemte i at Jérôme er det beste valget for RiksTV, og vi er trygge på at han vil gjøre en meget god jobb som administrerende direktør. Han er svært godt kvalifisert til stillingen, sier RiksTVs styreleder Kristenn Einarsson.

Jérôme Franck-Sætervoll er opprinnelig fra Frankrike, men har bodd i Norge siden 2004. Han har tidligere jobbet som strategikonsulent hos Accenture. Han er utdannet siviløkonom fra ESSEC Business School i Frankrike.

RiksTV og Jérôme Franck-Sætervoll står foran flere produkt- og tjenestelanseringer i den nærmeste tiden. Blant annet lanserer RiksTV i begynnelsen av april sin egen app på Apple TV, og gjør det dermed mulig å se RiksTVs kanaler på Apple TVs fjerde generasjon. Dette inkluderer TV 2s kanaler, NRK-kanalene – og ikke minst Discovery-kanalene, der Eliteserien og OBOS-ligaen snart sparkes i gang.

Eurosports inntil tolv eventkanaler vil være å finne i tilbudet i Apple TV-appen, i tillegg til Discoverys øvrige kanaler. Eurosports eventkanaler vil også være tilgjengelige på RiksTVs SMART-bokser, samt på RiksTVs mobile apper.

– I tillegg til den norske fotballen, får abonnentene våre mulighet til å se RiksTVs mangfoldige innhold hvor de vil, bare de har internettilgang, sier Jérôme Franck-Sætervoll.

– For oss er det en milepæl å være tilstede hos Apple TV med egen app. Vi skal være tilgjengelige over alt. Vi holder også på med spennende planer når det gjelder TV-distribusjon via fiber. Det skjer mye spennende hos RiksTV om dagen, forteller Jérôme Franck-Sætervoll.

RiksTV eies av NRK Aktivum AS, TV 2 Gruppen AS og Telenor Media Invest AS med 33,33 prosent hver.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Jérôme Franck-Sætervoll er utpekt til ny administrerende direktør hos RiksTV
Jérôme Franck-Sætervoll er utpekt til ny administrerende direktør hos RiksTV
Last ned bilde

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

RiksTV er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. I tillegg til tilgang via SMART-boks er RiksTV tilgjengelig via apper til Apple TV, mobil, nettbrett og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon. 

RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land kan få inn med vanlig TV-antenne.

Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er RiksTVs største og mest populære kanalpakke.

Følg saker fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom