ABChus

IEC-HUS lanserer nytt hus ved hjelp av mixed reality!

Del

Onsdag 18. oktober kl. 1400 lanserer IEC-HUS sin nye hustype, Noomi. Lanseringen finner sted under Bygg Reis Deg messen på Lillestrøm.

IEC-HUS lanserer i dag sitt nye hus, Noomi, ved hjelp av mixed reality. Besøk oss på stand D03-33 i hall D og opplev ferdighuset over alle ferdighus.

IEC-HUS har gjort det enklere for kunden ved å skreddersy hele huset. Det er ingen fordyrende tilvalgsprosesser og ekstra prosjekteriing, og det beste med det hele er at det tar kun 6 mnd fra platen er ferdig til du kan flytte inn.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om ABChus

ABChus
ABChus
Haugenveien 5
1400 Ski

47 47 15 50http://www.abchus.no

ABChus AS er blant Norges ledende boligbyggere, med en omsetning på MNOK 580 (2017) og ca. 200 ansatte.

Kjernevirksomheten er lav trehusbebyggelse av høy kvalitet. Dette oppnås gjennom produksjon av elementer på vår fabrikk og montering av husene på byggeplass. Dette gir kort byggetid og liten risiko for feil og skader. Vi leverer årlig rundt 300 boliger til kunder med egen tomt (EAT) samt rundt 100 enheter i egenregi.

Følg saker fra ABChus

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ABChus på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra ABChus

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom