AF Gruppen

Halve salgstrinnet solgt på én dag

Del

Interessen for nye leiligheter ved Lillo Gård på Storo i Oslo er stor. Halvparten av leilighetene ble revet bort da et nytt trinn nylig ble lagt ut for salg.

I slutten av forrige uke ble det andre av totalt tre salgstrinn på hus E i området «Lunden» på prosjektet Lillo Gård igangsatt. Totalt møtte over 30 personer opp på visning og over 50 % av leilighetene ble solgt. Dette tilsvarer en salgsverdi på 100 millioner kroner.

Hus E består av tre bygninger som henger sammen med ett felles garasjeanlegg. Totalt er 46 av 78 leiligheter i to av de tre bygningene solgt. Siste salgstrinn i hus E legges ut for salg etter sommeren.

-Vi er i ferd med å omdanne en av de første boplassene i Norge til et flott, nytt boområde. Vi bevarer og ruster opp den opprinnelige gården og bygger moderne bebyggelse rundt. Denne kombinasjonen gjør prosjektet Lillo Gård svært attraktiv for mange kjøpegrupper, sier Harald Taasen, daglig leder Lillo Gård prosjektet.

Felles kjeller og garasje er under bygging. Planlagt byggestart for hus E er første kvartal 2019 med ferdigstillelse andre halvår 2020.

Prosjekt Lillo Gård består av elleve bygninger med til sammen 415 selveierleiligheter fordelt på to områder; «Haugen» og «Lunden». Boligene blir liggende i landskapet rundt den gamle og verneverdige Lillo Gård. Selve gården rehabiliteres og vil bli tilgjengelig for bruk for beboere, naboer og forbipasserende. Det er blant annet planlagt et nytt torg med butikker og kaféer.

Lillo Gård er et samarbeidsprosjekt mellom OBOS, Eiendomsplan og AF Gruppen. AF Gruppen er entreprenør.

Nøkkelord

Kontakter

Harald Taasen, daglig leder Lillo Gård prosjektet, Tlf. 92 88 38 42

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 13,7 mrd kroner i 2017 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom