Gabler

Gabler Investment Consulting AS får rådgivingsoppdrag for Silver

Del

Silver Pensjonsforsikring AS er satt under offentlig administrasjon. Administrasjonsstyret skal gjennomgå selskapets investeringer.

Gabler Investment Consulting AS er valgt som investeringsrådgiver for Silver Pensjonsforsikring AS, under offentlig administrasjon. Silver har i dag en forvaltningskapital på 9,5 milliarder kroner, 20.000 fripoliser og 3.000 pensjonskapitalbevis.

Gabler Investment Consulting AS har lang og bred erfaring som rådgiver for mange pensjonskasser. Dyp investeringsfaglig kompetanse i kombinasjon med god kunnskap om forsikringsselskapers forpliktelser og regelverk er noe av bakgrunnen for valget av Gabler.

Det er første gang et livsforsikringsselskap i Norge settes under administrasjon, så det er et spesielt oppdrag.

«Vi oppfatter dette som en stor tillitserklæring og er ydmyke i forhold til oppgaven» sier administrerende direktør Tor Sydnes. «Vi har et meget kompetent team som settes på oppgaven med å bistå denne kunden».

Gabler har også tidligere vært rådgiver i forbindelse med kompliserte finansielle investeringer. Etter finanskrisen var selskapet rådgiver for flere kommuner som var en del av Terra-saken. Gabler bistod kommunene med opprydning av de finansielle investeringene og deretter gjennom flere rettsaker.

Gabler har nærmere 50 pensjonskasser som kunder, og samlet har disse pensjonsforpliktelser på ca. 130 milliarder kroner. Over 20.000 pensjonister får månedlig pensjoner utbetalt gjennom våre administrasjonssystemer.
Gabler har rundt 80 kunder innen virksomheten investeringsrådgiving. Gjennom løpende oppfølgingsavtaler og depottjenester er nærmere 80 milliarder kroner investert hos norske- og internasjonale forvaltere.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Gabler

Gabler
Gabler
Henrik Ibsens gate 100
0255 Oslo

24 13 07 00http://www.gabler.no

Gabler leverer resultater og skaper muligheter gjennom vår kompetanse innen pensjon, investering og forsikring.

Gabler er en kompetansebedrift innen områdene pensjon, investeringer og forsikring. Våre kunder består av rundt 60 pensjonskasser, flere av Norges største finansinstitusjoner og virksomheter, kommuner og energiselskaper, stiftelser og investeringsselskaper. Fra starten i 1988 har vi vokst til over 115 ansatte, har over 200 millioner kroner i omsetning og leverer gode resultater for både kunde og eiere.

Følg saker fra Gabler

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Gabler på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Gabler

Grønne investeringer: Keiserens nye klær eller godt tiltak?6.3.2017 14:05Aktuelt

Gabler er skeptisk til en del av markedsføringen av grønne investeringer. Samtidig arbeider vi hardt for bærekraftige investeringer, og vi mener at vi har oppnådd gode resultater av innsatsen. Gabler har vært pådriver for at allerede etablerte dyktige kapitalforvaltere skal starte fond som skal følge ekskluderingslisten til Oljefondet. Det er nå plassert mange milliarder i disse fondene. Vi mener denne metode gir mest bærekraft i forhold til innsatsen, og samtidig bedre avkastning. Ekskluderingsmetoden Statens Pensjonsfond Utland (SPU) har utviklet sin metode for etiske og miljømessige investeringer. Den er anerkjent og gir resultater. Den er også målbar og således et godt verktøy. Spesielt nå blir den miljømessige effekten god fordi industrielt kull er kommet på ekskluderingslisten. Ekskludering kan synes som en passiv tilnærming, men etikkrådet som utarbeider ekskluderingslisten arbeider svært aktivt og gjør mye «usynlig» arbeid. Ekskludering er siste utvei når andre virkemidler har

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom