Ving Norge

Fullsatt charterfly fra Kvernberget til Manchester

Del

Stor fotballentusiasme i Solskjærs hjemby.

Ving femdoblet salget av billetter til Manchester da Solskjær tok over etter José Mourinho.
Ving femdoblet salget av billetter til Manchester da Solskjær tok over etter José Mourinho.

12. mai spiller Manchester United hjemme mot Cardiff. Før denne kampen setter 189 personer fra Ole-Gunnar Solskjærs hjemby seg på flyet til Manchester for å se Kristiansunds store sønn lede Manchester United i årets siste seriekamp.

Det er reisearrangøren Ving som har satt opp det noe uvanlige charterflyet fra Kvernberget.

– Ordføreren i Kristiansund utfordret oss i Ving direkte via Tidens Krav da Solskjær ble ansatt som midlertidig manager, forteller ansvarlig for fotballreiser i Ving, Svein Erik Bjørheim.

Men før Ving knapt hadde rukket å ta fatt i utfordringen, ble de kontaktet av Kristiansund ballklubb, som satt med de samme tankene.

– Derfor endte vi opp med et samarbeid med KBK om å sette opp et charterfly fra Kvernberget. Og flyet ble fullsatt på rekordtid, sier Bjørheim.

Med på charterflyet er både samarbeidspartene av klubben og andre entusiastiske lokale fans.

– Etter etterspørselen å dømme kunne vi nok ha satt opp to fly, men dessverre har vi ikke tilgang på nok billetter så nære kampen, forteller Bjørheim.

Ving er Manchester Uniteds offisielle samarbeidspartner i Norge og selger over 7000 fotballreiser til engelske klubber hvert år.

– De fleste av våre fotballreiser blir veldig raskt utsolgt, men salget til Manchester Uniteds kamper var labert under José Mourinho. Da Solskjær tok over eksploderte det skikkelig. Vi femdoblet salget til Manchester, og nå er vi helt utsolgt.

Ving forventer at den store etterspørselen fortsetter også neste sesong.

 – Vi har alltid stor pågang når terminlistene blir lagt ut i midten av juni, og regner med at pågangen ikke akkurat blir noe mindre nå, avslutter Svein Erik Bjørheim.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ving femdoblet salget av billetter til Manchester da Solskjær tok over etter José Mourinho.
Ving femdoblet salget av billetter til Manchester da Solskjær tok over etter José Mourinho.
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom