Innovasjon Norge

Full tillit til Traaseth

Del

Innovasjon Norges ledergruppe kjenner seg ikke igjen når Aftenposten gjengir påstander om intern misnøye og splittende lederstil i selskapet.

«Nyheten om at styreleder trakk seg med umiddelbar virkning søndag 4. mars kom overraskende på oss alle. Saken i Aftenposten og påstandene om intern misnøye, og splittende lederstil kjenner vi oss ikke igjen i. Vi er en samlet ledergruppe som stiller oss bak Anita Krohn Traaseth.


Styret har gjennom fungerende styreleder, Jørand Ødegård Lunde, presisert at styret har tillit til daglig leder.

Både eiere og oppdragsgivere har gitt uttrykk for at de er fornøyde med den jobben som gjøres i Innovasjon Norge.

Innovasjon Norge leverer flere oppdrag mer kostnadseffektivt enn tidligere og selskapet topper Universums liste over Norges mest attraktive arbeidsgivere blant økonomiutdannede. Interne medarbeiderundersøkelser viser at de fleste av våre kollegaer er svært engasjerte og motiverte selv i de endringsprosessene vi står i.  Støtteerklæringene fra fagforeningene og ansatte i Innovasjon Norge som er kommet frem i media i dag er et godt bevis på dette.

Å være i en omstillingsprosess er ikke alltid enkelt og det er naturlig at det vil være noe uenighet og diskusjoner både internt og eksternt.

Som samlet ledergruppe er vi stolte over de resultatene Innovasjon Norges ansatte har levert under Traaseths ledelse.


Hilsen ledergruppa i Innovasjon Norge.»

Yvonne Fosser, Kristin Welle-Strand, Cathrine Pia Lund, Per Niederbach, Pål T. Næss, Rodin Lie, Inger Solberg, Hans Martin Vikdal, Mona Skaret og Bjørn Olsen

Kontakter

Om Innovasjon Norge

Innovasjon Norge
Innovasjon Norge
Akersgata 13
0158 OSLO

22 00 25 00http://www.innovasjonnorge.no

Vi bidrar til nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter. Innovasjon Norge profilerer norsk næringsliv og Norge som reisemål.

Følg saker fra Innovasjon Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Innovasjon Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Innovasjon Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom