Sector Alarm

Fra IT til alarm

Del

I dag ble det klart at det er Oslomannen Kim Grove-Knutsen som blir ny administrerende direktør i Sector Alarm Norge. Han kommer fra stillingen som Regionsdirektør i IT-selskapet ATEA, som også har vært hans arbeidsgiver de siste 15 årene. Han overtar etter Viggo Skeisvoll som etter ti suksessfulle år ved roret i Sector Alarm Norge nå kan vie hele sin oppmerksomhet til rollen som Chief Operating Officer (COO) i Sector Alarm.

 

-Jeg er ydmyk og gleder meg stort til å ta over et selskap med så stor suksess gjennom mange år. Det er imponerende å se hva selskapet har fått til, sier Kim Grove-Knutsen som starter i sin nye jobb 1. august.

-Vi er veldig fornøyd med å ha fått med oss Kim Grove-Knutsen på laget. Vi mener at hans kunnskap og erfaring er midt i blinken for å videreutvikle selskapet i Norge, sier Chief Operating Officer (COO) Viggo Skeisvoll, hans forgjenger og kommende leder i Sector Alarm.

Grove-Knutsen er Diplommarkedsfører fra BI/NMH og har gjennom sine 15 år i ATEA hatt ulike lederstillinger i selskapet. Han er bosatt på Voksen i Oslo.

Kontakter

Bilder

Om Sector Alarm

Sector Alarm
Sector Alarm
Postboks 113 Grefsen
0409 Oslo

915 03033http://www.sectoralarm.no

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2016 en omsetning på nesten 2 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995 og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Selskapet har mer enn 510.000 kunder og over 1.700 medarbeidere i Norge, Sverige, Spania, Finland og Irland. I Norge har selskapet 175.000 kunder og 600 medarbeidere. Både medarbeidere og kunder er i fokus hos oss, noe våre klimaundersøkelser og de mange prisene vi har mottatt for beste kundeservice bekrefter.

Følg saker fra Sector Alarm

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sector Alarm på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sector Alarm

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom