Fjord Line

Fjord Line satser enda mer på frakt

Del

På den første arbeidsdagen i det nye året tok Claus Riis fatt på nye og spennende oppgaver i Fjord Line. 48-åringen fra Aalborg er fergeselskapets nye Freight Director, med kontor i Hirtshals.

Dansken er utdannet innen transport og logistikk og har 28 års erfaring på feltet. De siste 15 årene har han jobbet som fraktselger og fraktsjef for Stena Line i Danmark, Norge og Sverige. 

Som Freight Director i Fjord Line skal han blant annet jobbe med å optimalisere utnyttelsen av bildekk på rederiets båter.

- Frakt er ett av områdene som skal vokse ytterligere for å sikre at Fjord Line når sine målsetningene i framtiden. Jeg gleder meg til å bidra til den positive utviklingen selskapet har hatt de siste årene, sier han.

Samarbeide tett

48-åringen framhever kontakt med gamle og nye kunder i frakt- og logistikkmarkedet som spesielt viktig. Han ser fram til å skaffe seg  helhetsoversikt over hvordan fraktorganisasjonen i Fjord Line fungerer, og på den måten sørge for at arbeidsprosesser, systemer og prosedyrer fungerer optimalt. Det vil forhåpentligvis bidra til den veksten ferjeselskapet håper å oppnå framover.

- Jeg er opptatt av at fraktkunder, speditører og sjåfører som seiler med Fjord Line skal oppleve rederiet som serviceinnstilt, moderne og innovativt. Fjord Line er allerede kjent for sin fantastiske service – den trenden skal jeg sørge for at fortsetter i framtiden, understreker Riis og legger til:

- Jeg kjenner frakt- og logistikkmarkedet i Europa. Vi skal møte og samarbeide tett med de store transportfirmaene. Det langsiktige målet er å bli deres foretrukne fergerederi i Norden.

Fornøyd konsernsjef 

Konsernsjef Rickard Ternblom er meget fornøyd med nyansettelsen.

- Fraktvirksomhet har alltid vært viktig i Fjord Line og er en veldig viktig del av vekststrategien for framtiden. Nå øker vi satsingen ytterligere, og med Claus Riis i førersetet er jeg trygg på at vi når våre mål på dette området, sier han. 

Nøkkelord

Kontakter

For ytterligere kommentarer, kontakt:

Freight Director Claus Riis, telefon: +45 2156 8573
Konserndirektør Rickard Ternblom, telefon: 952 09 388

Bilder

Om Fjord Line

Fjord Line
Fjord Line
Torvet 6
4379 Egersund

+47 815 33 500http://www.fjordline.com

Fjord Line er et moderne rederi som tilbyr trygg og behagelig sjøtransport mellom Norge, Danmark og Sverige. Rederiet er i kraftig vekst som følge av nye skip og et utvidet tilbud til passasjerer og godstransportører.

I tillegg til passasjertrafikk har Fjord Line god kapasitet på frakt av alle typer nyttekjøretøy og gods, som håndteres av rederiets cargoavdelinger i Norge og Danmark.

Fjord Line ble startet i 1993 og har i dag om lag 600 ansatte. Av dem arbeider 170 i landorganisasjonene i Bergen, Stavanger, Egersund, Langesund, Kristiansand, Sandefjord, Strömstad og Hirtshals, mens 430 er sjøansatte på helårsbasis. Bemanningen øker med om lag 150 medarbeidere i sommerhalvåret.

Fjord Line har et obligasjonslån notert på Oslo Børs.

Rickard Ternblom har vært Fjord Lines administrerende direktør siden 2015.

Følg saker fra Fjord Line

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjord Line på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fjord Line

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom