Ticket Feriereiser

Et annet London – bortenfor Piccadilly Circus

Del

London er en av nordmenns favorittbyer og topper med god margin listen over høstens mest populære weendreisemål. Mange som besøker London tilbringer det meste av ferien i bykjernen rundt Oxford Street, West End, Piccadilly Circus og Covent Carden – men London byr på så mye mer enn disse klassiske, og ofte overfylte turistattraksjonene. Våg å gå utenfor de opptråkkede stiene for en ny Londonopplevelse.

- London er en utrolig populær by å besøke. Tilbudet av alt fra restauranter, kafeer, shopping, natteliv, kunst og kultur er enormt, samtidig som mange av områdene i byen snarere kjennes som en pittoresk småby enn en gigantisk verdensmetropol. Det er lett å legge for mye tid på de klassiske severdighetene med risiko for å gå glipp av mindre kjente gullkorn, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket Feriereiser.

Et bra tips er å kjøpe t-banekort (Oyster card) som så fylles på med reisepenger. Med buss og taxi er det lett å stå fast i den intensive trafikken, mens t-bane er en smidigere måte å komme seg rundt i byen på.

Tickets beste reisetips til London

Hampstead/Parliament Hill Viewpoint: Hampstead er som en sjarmerende småby nord i London som nås enkelt via t-banen. Langs hovedgaten Heath Street finnes mange butikker, hyggelige puber og koselige kafeer. Rett ved siden av ligger den store parken Hampstead Heath med utsiktspunktet Parliament Hill Viewpoint, med fantastisk utsikt over byen.

Borough Market: utrolig koselig matmarked på den sørlige siden av Themsen, nær foten av London Bridge. Markedet er ikke helt turistfritt, men mange nordmenn har enda ikke oppdaget denne perlen. Reis hit, nyt duftene, kjøp med gaver (kanskje til deg selv!) og smak på alle godbitene som serveres i matbodene.

South Bank: når du har sett Big Ben og Westminster er det perfekt å spasere over Westminster Bridge til South Bank. Følg elven nordover, og du passerer både London Eye, London Aquarium, Tate Modern og det klassiske teateret Shakespeare’s Globe. En koselig spasertur med fin utsikt over byen.

Islington: Shoreditch og Brick Lane er begge flotte områder, men vil du oppdage et annet område så besøk Islington i nordøstre London. Langs hovedgaten er stadig flere gode restauranter åpnet de siste årene, og gaten kalles derfor nå ofte for «Supper Street”. Her finnes også koselige kafeer og hyggelige butikker – en skjønn avstikker fra den hektiske aktiviteten i de mer sentrale delene av byen.

St James’s Park: er en sentralt beliggende park inneklemt mellom Buckingham Palace og 10 Downing Street, som ofte havner litt i skyggen av den mer kjente Hyde Park. St James’s er dog mye koseligere, grønnere og med mange fine benker å slå seg ned for en picknic og bare nyte de vakre omgivelsene.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ticket Feriereiser

Ticket Feriereiser
Ticket Feriereiser
Ensjøveien 23 B
0661 Oslo

22 05 15 00http://www.ticket.no

Ticket Feriereiser er Nordens største privatreisebyråkjede med salg i butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charter- og reisearrangører, cruise og flyselskaper, hotell og leiebilselskap.

Ticket har 71 butikker i Norge og Sverige, og bedriver onlinesalg under varemerkene Ticket og AirnGo i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Salgets inntekter er på ca 5,8 milliarder SEK og selskapet har rundt 330 årsansatte. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza. 

Følg saker fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ticket Feriereiser

Hit reiser vi i 20197.1.2019 08:00:00Pressemelding

Den varme sommeren i 2018 gjorde at mange valgte å bli hjemme i istedenfor å ta den tradisjonelle utenlandsferien. Utover høsten og vinteren økte pågangen av folk som igjen vil på en utenlandsreise. Spesielt er eksotiske langreiser med mange opplevelser veldig populært. Også i 2019 er Spania det mest populære ferielandet mens Thailand virkelig bekrefter sin posisjon som helårsreisemål. For sommeren er det Bangkok som topper listen, etterfulgt av Kreta og Mallorca. Det viser en trendspaning foran reiseåret 2019 fra Ticket Feriereiser, Nordens største private reisebyråkjede.

Mange er klare for å forandre atferd for å minske klimapåvirkningen – få vil avstå fra utenlandsreisen11.12.2018 11:48:44Pressemelding

Halvparten kan tenke seg å sortere søppel eller minimere sitt bruk av plast for å minske klimapåvirkningen. Hver fjerde nordmann er villig til å spise mindre kjøtt og spise mer lokalproduserte varer. Bare 8 prosent kan tenke seg å avstå fra å fly utenlands, mens 7 prosent ikke vil gjøre noen omstillinger i det hele tatt. Dette viser Ticket siste Kantar Sifo undersøkelse.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom