Ving Norge

Dubai Parks and Resorts - nyhet i Vings program

Del

Interessen for Dubai har eksplodert de siste årene, og reiser til De forente arabiske emirater har mangedoblet på kort tid. Nå lanserer Ving det sjette reisemålet i sitt Dubai-program, og denne gangen er det barna som er i fokus.

Hotellet som hører til parken heter Lapita Dubai Parks Autograph Collection og passer for hele familien.
Hotellet som hører til parken heter Lapita Dubai Parks Autograph Collection og passer for hele familien.

Fornøyelsesparkene som utgjør Dubai Parks and Resorts er det nyeste tilskuddet til emiratets mange heftige severdigheter og attraksjoner.

Dubai Parks and Resorts ligger litt utenfor Downtown Dubai og er et enormt område med flere tema- og fornøyelsesparker. Her er det over hundre karuseller, show og attraksjoner, og du kan kjøre berg-og-dal-bane med Shrek og smurfene, bygge og beundre i LEGOLAND® Dubai og la deg forføre av indisk dans og musikk i en egen Bollywood-temapark, for å nevne noe.

- Dette er et fantastisk spennende reisemål, spesielt for de som har barn i alderen 2-12 år. Mange andre parker har flest aktiviteter for de største barna, men her har også de mindre barna mye å glede seg over. Ikke minst i Legoland og Duploland, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Dubai Parks and Resorts består av tre temaparker, et badeland og Riverland™, et eget «nabolag» med butikker og mer enn 50 restauranter, og fornøyelsesmetropolen passer perfekt både for barn og for voksne parkentusiaster. I LEGOLAND® Dubai kan du utforske de over 15 000 imponerende modellene og konstruksjonene, og barna kommer til å elske LEGOLAND® WATER PARK. Filmentusiaster kan glede seg over temaparken MOTIONGATE™ Dubai, hvor du blant annet kan møte karakterer fra Shrek, Kung Fu Panda og Hotel Transylvania. I Bollywood-temaparken, som for øvrig er den første av sitt slag, venter drama, romantikk og musikk.

Ving tilbyr reiser til fem andre reisemål i Dubai; Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach og Jebel Ali, og alle kan kombineres med et besøk i Dubai Parks and Resorts. Hva med å utforske parkene først, og deretter runde av med noen dager med strandliv og shopping?

Hotellet som hører til parken heter Lapita Dubai Parks Autograph Collection og er et flott, polynesisk-inspirert hotell som passer for hele familien. Hotellet har et stort bassengområde, barneklubb, flere restauranter, spaavdeling og treningsrom, og du bor i gangavstand til alle fornøyelsesparkene som er en del av Dubai Parks and Resorts. Inngangsbilletter til alle parkene er inkludert i prisen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hotellet som hører til parken heter Lapita Dubai Parks Autograph Collection og passer for hele familien.
Hotellet som hører til parken heter Lapita Dubai Parks Autograph Collection og passer for hele familien.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Ving først med å klimakompensere alle flyreiser  16.4.2019 09:33:16 CESTPressemelding

Vinggruppen i Norden er de første blant de største reisearrangørene til å klimakompensere for utslippene fra samtlige flyreiser. Fra og med 29. april klimakompenserer de for 1,5 millioner gjesters flyreiser. Kompenseringen gjelder både når gjestene reiser med Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines Scandinavia, og med andre flyselskap gjennom Ving. Parallelt fortsetter arbeidet med å minske klimapåvirkningen i hele selskapet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom