Sony Music Norway

dePresno og IRIS i duett

Del

dePresno sover ikke bort sommernatten.

Wide Awake artwork
Wide Awake artwork

Igjen har dePresno valgt å bruke tekst og musikk for å gjenspeile faser og følelser, og fange øyeblikk. På "Wide Awake" har den kritikerroste singer-songwriteren med seg Urørt-favoritt IRIS. Begge var i avstandsforhold da låten ble til, og syntes det var deilig å dele litt om hvordan det føles. Stikkord er kontraster; mellom melankoli og lekenhet, og mellom dePresnos dype, og IRIS' delikate, vokal. Samspillet setter en ekstra spiss på låten som de skrev i samarbeid med produsent Askjell. 

"Wide Awake" feat IRIS er første smakebit fra "Monochrome"- ledsageren til "Technicolor"- som slippes torsdag 23. oktober. 

Musikk var allstedsnærværende hele dePresnos oppvekst. Gitar fikk han som fireåring, og han begynte tidlig å skrive egne låter i samme lyriske tradisjon som blant annet Leonard Cohen, Paul Simon og Tim Buckley. Med uvanlig dybde og dimensjon i både stemme og tekster ble han oppdaget allerede som tenåring, og signerte platekontrakt i 2016. 
Siden da har han befestet seg som en ærlig og ekte popartist og låtskriver med låter som "Hide And Seek", "See You Soon" og "Mr Big" fra de kritikerroste EP'ene "Forever" (2016) og "The Last of The Romantics" (2017). Første halvdel av den todelte albumdebuten, "Technicolor", fikk varm mottagelse da det kom i april i år, særlig P3-favoritten "Gold" feat Liv Dawson og publikumsfavoritten "Wanderers".
Den 22 år gamle Bergenseren har også imponert på musikkfestivaler i inn- og utland, blant annet The Great Escape, by:Larm, Eurosonic, Reperbahn Festival og Trondheim Calling. I 2019 gjestet han Bergenfest og Giske.

"Wide Awake" feat IRIS er ute fredag 28. juli.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Wide Awake artwork
Wide Awake artwork
Last ned bilde
dePresno (c) Kenny McCracken
dePresno (c) Kenny McCracken
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom