Lederne

Den store lederdebatten før partilederdebatten

Del

I forkant av partilederdebatten i Arendal mandag arrangeres den store lederdebatten, knyttet opp mot et aktuelt tema foran stortingsvalget. Hvordan påvirke ledere med makt, et temperament og en oppførsel som du ikke forstår deg på? Kompromiss eller full konfrontasjon?

Tid: Mandag 14. august kl 17:00 – 19:00.

Sted: MS Sandnes (A-dekk), Pollen i Arendal.

Tittel: Den store lederdebatten før partilederdebatten

Gjester: Hans Olav Lahlum, Vibeke Madsen, Kjell Terje Ringdal, Per Henrik Stenstrøm og Audun Ingvartsen. Debattleder: Tor Hæhre.

Arrangør er den frittstående fag- og interesseorganisasjonen Lederne, som organiserer 17.000 norske ledere på alle nivåer og som hvert år i «Norsk Ledelsesbarometer» gjennomfører mye forskning på bl.a. norske lederes lønn og ledertrender. Se www.lederne.no/arendalsuka for informasjon om alle Ledernes arrangementer i Arendal til uken.

Nøkkelord

Kontakter

Om Lederne

Lederne
Lederne
Storgata 25
0184 Oslo

22 54 51 50http://www.lederne.no

Organisasjonen for Norges ledere og betrodde ansatte

Lederne er fag- og interesseorganisasjonen for deg som har en ledende eller betrodd stilling i privat eller offentlig sektor. Vi er her for å inspirere deg, hjelpe deg med dine rettigheter og støtte deg i lederrollen din. Over 17.000 ansatte i vel 1.200 bedrifter har valgt Lederne som sin partner for individuell service, rådgivning, utvikling, forhandlingsservice og juridisk støtte.

Lederne ble stiftet i 1910 og er partipolitisk uavhengig. Organisasjonen har avtaler med de fleste arbeidsgiverorganisasjoner, og tilbyr blant annet omfattende støtte til kurs og etterutdanning, attraktive forsikringer for medlemmet og familien samt økonomisk støtte ved arbeidsledighet.

Følg saker fra Lederne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Lederne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Lederne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom