Lederne

Den store lederdebatten før partilederdebatten

Del

I forkant av partilederdebatten i Arendal mandag arrangeres den store lederdebatten, knyttet opp mot et aktuelt tema foran stortingsvalget. Hvordan påvirke ledere med makt, et temperament og en oppførsel som du ikke forstår deg på? Kompromiss eller full konfrontasjon?

Tid: Mandag 14. august kl 17:00 – 19:00.

Sted: MS Sandnes (A-dekk), Pollen i Arendal.

Tittel: Den store lederdebatten før partilederdebatten

Gjester: Hans Olav Lahlum, Vibeke Madsen, Kjell Terje Ringdal, Per Henrik Stenstrøm og Audun Ingvartsen. Debattleder: Tor Hæhre.

Arrangør er den frittstående fag- og interesseorganisasjonen Lederne, som organiserer 17.000 norske ledere på alle nivåer og som hvert år i «Norsk Ledelsesbarometer» gjennomfører mye forskning på bl.a. norske lederes lønn og ledertrender. Se www.lederne.no/arendalsuka for informasjon om alle Ledernes arrangementer i Arendal til uken.

Nøkkelord

Kontakter

Om Lederne

Lederne
Lederne
Storgata 25
0184 Oslo

22 54 51 50https://lederne.no/

Vi bygger gode ledere

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå.

God ledelse skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter. Gode ledere bygger et bedre samfunn.

Lederne tilbyr lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Lederne skal bygge bro og fremme lederes interesser i arbeidslivet. Sammen skal vi bidra til mangfold og skape rammer for god ledelse.

Følg saker fra Lederne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Lederne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Lederne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom