Universitetet i Oslo

Den internasjonale sommerskole ved UiO får besøk av forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø

Del

Mandag 9. juli kommer forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø på besøk til Den internasjonale sommerskole (ISS) ved Universitetet i Oslo.

Ministeren vil besøke noen av skolens klasser på bachelor- og masternivå og dessuten få møte Sommerskolens eget studentråd. Hun er også invitert til å spise lunsj på Blindern Studenterhjem hvor flertallet av Sommerskolens studenter er innlosjert.

I år er det 550 studenter fra 90 forskjellige land som tar fag på ISS, og læringen foregår både i og utenfor klasserommet. Sommerskolen har siden starten i 1947 hatt som mål å skape internasjonal goodwill gjennom utdanning. ISS ønsker under statsrådens besøk blant annet å vise fram hvordan skolens tilnærming og undervisningsformer, foruten individuell akademisk oppnåelse, også bidrar til til dialog, diskusjon og interaksjon på tvers av landegrenser.

Statsråd Iselin Nybøs besøk til Den internasjonale sommerskole ved UiO finner sted på Blindern campus mandag 9. juli kl 11:00-12:30.

Nøkkelord

Kontakter

For nærmere informasjon om besøket eller om ISS, vennligst ta kontakt med:

Nita Kapoor, direktør ISS, mobil 902 08 070, epost: nita.kapoor@iss.uio.no

Kamilla Amundsen Willix, Kunnskapsdepartementet, mobil 416 49 970, epost: Kamilla-Amundsen.Willix@kd.dep.no

Bilder

Last ned bilde
Nita Kapoor, direktør for Den internasjonale sommerskole ved UiO.
Nita Kapoor, direktør for Den internasjonale sommerskole ved UiO.
Last ned bilde

Om Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo
Universitetet i Oslo
Problemveien 7
0316 OSLO

+47 22 85 50 50http://www.uio.no

Universitetet i Oslo er internasjonalt rangert som Norges fremste universitet, og har gitt og gir vesentlige bidrag til landets forskning, innovasjon og utdanning. Med 27 000 studenter og 6 000 tilsatte har UiO 8 fakultet, 2 museum og flere sentre. 

Følg saker fra Universitetet i Oslo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Oslo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Universitetet i Oslo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom