Sony Music Norway

Davai med låt om selvaksept

Del

"Somebody I'm Not" feat Doug Panton er en låt om å akseptere seg selv som man er.

Somebody I'm Not artwork
Somebody I'm Not artwork

Lasse og Benjamin digget låtskissen de fikk fra Doug, og relaterer til teksten "Det var en kul prosess fra start til slutt, og vi ble så inspirert at vi gjorde 4-5 utkast på null tid" forteller de.

Produsentduoen fokuserer på musikken, men liker tekster med litt substans og mening. "Det er inspirerende at låta handler om en karakter som har funnet fred i å være seg selv, og ikke streber etter å opprettholde en fasade."

Davai har ikke mye tid til å være andre enn seg selv; "to glade studio-geeks" som, når de ikke jobber med musikken, fokuserer mest på bleieskift (Lasse ble nettopp far for første gang) eller fysisk aktivitet (Benjamin er trenings-entusiast).

Og på spørsmål om hvem de ikke er svarer de "Vi mangler alle nødvendige egenskaper for å være regnskapsførere. Eller managere. Så mye stress og baller i luften. Nei takk. Eller vaskehjelp. Vi kunne definitivt ikke vært noens vaskehjelp. Nope. Nix. Nei. Never."
Skjønner! 
Men Davai hjelper til med å gjøre spillelistene en ren fornøyelse med "Somebody I'm Not" feat Doug Panton.

Ute i alle strømmetjenester fra fredag 28. juni.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Somebody I'm Not artwork
Somebody I'm Not artwork
Last ned bilde
Davai (c) Anton Soggiu
Davai (c) Anton Soggiu
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom