Nets Branch Norway

Brukte kort for nesten 56 milliarder

Del

(Oslo 15. september 2017) Tall fra Nets og BankAxept AS viser at det i august ble utført 166,9 millioner kortkjøp, en økning på 5,6 prosent i forhold til august 2016. Det ble handlet med betalingskort for 55,9 milliarder kroner, en vekst på 3,2 prosent sammenlignet med samme måned i fjor

— Spesielt andre halvdel av august bærer preg av mye kortbruk. Fra 16. august ble det i gjennomsnitt utført 300.000 flere kortkjøp per dag enn før 15. august, sier Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge.


I august ble BankAxept-kortene benyttet 141 millioner ganger, noe som er 4,8 millioner mer enn samme måned i fjor. Totalt ble det handlet varer og tjenester for 44,1 milliarder kroner med disse kortene, noe som er 823 millioner mer enn i august 2016.


I tillegg til BankAxept-kort, fordeler kortbruken seg på ulike internasjonale kort, kredittkort og elektroniske gavekort.


For ytterligere informasjon, ta kontakt med:
Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846, e-post: satjo@nets.eu
Narve Hansen, Chief Innovation Officer i BankAxept AS, tlf. 409 10 091, e-post: nh@bankaxept.no

Nøkkelord

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no-nb/

Nets er spesialist på å styrke og drive utviklingen av digitale betalinger. Vi knytter banker, bedrifter og forbrukere sammen i et internasjonalt nettverk som legger til rette for digitale betalinger. Gjennom vår tilstedeværelse i hele det nordiske markedet, leverer vi en rekke kort- og kontobaserte tjenester samt betalingsløsninger for varehandelen.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom