Nets Branch Norway

Brukte kort for nesten 56 milliarder

Del

(Oslo 15. september 2017) Tall fra Nets og BankAxept AS viser at det i august ble utført 166,9 millioner kortkjøp, en økning på 5,6 prosent i forhold til august 2016. Det ble handlet med betalingskort for 55,9 milliarder kroner, en vekst på 3,2 prosent sammenlignet med samme måned i fjor

— Spesielt andre halvdel av august bærer preg av mye kortbruk. Fra 16. august ble det i gjennomsnitt utført 300.000 flere kortkjøp per dag enn før 15. august, sier Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge.


I august ble BankAxept-kortene benyttet 141 millioner ganger, noe som er 4,8 millioner mer enn samme måned i fjor. Totalt ble det handlet varer og tjenester for 44,1 milliarder kroner med disse kortene, noe som er 823 millioner mer enn i august 2016.


I tillegg til BankAxept-kort, fordeler kortbruken seg på ulike internasjonale kort, kredittkort og elektroniske gavekort.


For ytterligere informasjon, ta kontakt med:
Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846, e-post: satjo@nets.eu
Narve Hansen, Chief Innovation Officer i BankAxept AS, tlf. 409 10 091, e-post: nh@bankaxept.no

Nøkkelord

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no

Hos Nets ser vi enklere produkter og løsninger som fundamentet for vekst og utvikling, både innenfor handel og i samfunnet som helhet. Våre 2400 medarbeidere i Norge, Danmark, Finland, Sverige og Estland hjelper banker, bedrifter og forretningsdrivende i Norden og Baltikum med å gjøre hverdagen enklere for sine kunder, alltid med den høyeste grad av sikkerhet og stabilitet. Enkle løsninger for en travel hverdag. Det er det vi er her for.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway