Hæren

Brig N med uvarslet reaksjonsøvelse til Trøndelag.

Del

Brigade Nord gjennomfører i uke 43 en uvarslet reaksjonsøvelse, og ber sivilbefolkningen vise økt aktsomhet. Telemark bataljon på Rena med sine samvirkeelementer fra blant annet Artilleribataljon, Ingeniørbataljon, Stridstrenbataljon, Sanitetsbataljon og Militærpolitikompaniet deployerer ca 200 soldater med materiell til Stjørdal.

Brigade Nord gjennomfører i uke 43 en uvarslet reaksjonsøvelse. Telemark bataljon på Rena med sine samvirkeelementer fra blant annet Artilleribataljon, Ingeniørbataljon, Stridstrenbataljon, Sanitetsbataljon og Militærpolitikompaniet, deployerer ca 200 soldater med materiell til Stjørdal. Hensikten med øvelsen er å øve hurtig reaksjon og oppdragsløsning. Videre skal avdelingen kunne løse oppdrag i ulike innsatsområder. Denne gangen gjennomføres øvelsen i området Stjørdal.
Det vil være store beltegående og hjulgående kjøretøy i øvingsområdet, og vi henstiller til sivilbefolkningen å være varsom i nærheten av våre avdelinger.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Hæren

Hæren
Hæren
Hærstaben, Rusta leir
9325 Bardufoss

+47 03003https://forsvaret.no/hæren

Følg saker fra Hæren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hæren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Hæren

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom