Posten Norge

Boklansering «Den store forvandlingen. Posten i en digital tid»

Del

En av de mest dramatiske omveltningene i nyere norsk bedriftshistorie er dokumentert i en ny bok om Posten i en digital tid.

Hvordan er forvandlingen skjedd? Boken forteller hvem som trakk i trådene – i Stortingets korridorer, i regjeringskvartalet og naturligvis i Posten.

Konsernsjef Tone Wille ser utfordringer som er minst like dramatiske fremover og vil snakke om dette på lanseringen. Her vil også bokens forfatter Jan Ove Ekeberg delta, sammen med styreleder Idar Kreutzer og fagforeningsleder Odd Christian Øverland.

Dinamo Forlag og Posten Norge inviterer pressen til lanseringen av boken

onsdag 6. desember kl. 13.30 i Posthuset, Auditoriet, Biskop Gunnerus gt. 14.

Påmelding innen tirsdag 5. desember klokka 15:00 til pressesjef John Eckhoff / presse@posten.no / 91397071

Kontakter

Bilder

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

22 03 00 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.

Følg saker fra Posten Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Posten Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Posten Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom