Posten Norge

BliVakker.no er Folkets Nettfavoritt 2016

Del

Norske nettshoppere har for andre år på rad kåret BliVakker.no til Folkets Nettfavoritt. Hele 63 800 stemmer kom inn i Posten og Brings kåring av Norges beste nettbutikk.

For fjerde år på rad har det norske folk kåret den mest populære norske nettbutikken, og i skarp konkurranse med 1.100 andre nettbutikker var det igjen BliVakker.no som stakk av med seieren. Dette er i dag Norges største nettbutikk innen hår- og kosmetikkprodukter. GetInspired.no kom på 2. plass for tredje året på rad, og Japan Photo kom for første gang på pallen.

Mange gode butikker

- Det var jevnt i toppen, men BliVakker.no trakk det lengste strået. De fikk flest stemmer, kom best ut i brukertesten og er igjen en verdig vinner. Samtidig viser kåringen at det er utrolig stor bredde blant norske nettbutikker og hva nordmenn handler på nett, sier e-handelsdirektør i Posten og Bring, Gunnar Henriksen.

De ti nettbutikkene som fikk flest stemmer, har blitt testet av et uavhengig brukerpanel hos Ipsos. Folkets stemmer teller 60 prosent og testen 40 prosent. BliVakker.no scorer høyt på tydelig produktinformasjon, anbefalinger om andre relevante produkter, flere leveringsalternativer og brukervennlighet.

- Vi ønsker å synliggjøre det store mangfoldet av både nystartede og veletablerte nettbutikker i Norge. Dagens teknologi gjør det mulig å drive kjøp og salg over hele landet og i prinsippet over hele verden. Mange kan lære av Folkets Nettfavoritt, BliVakker.no, mener Henriksen.

Glad prisvinner

Prisen deles ut under Brings netthandelskonferanse LOAD16 den 22. september. Årets vinner er veldig stolte av at de atter en gang er kåret til Folkets Nettfavoritt.

- Det er veldig hyggelig å bli godt likt. Vi jobber hardt hver eneste dag med å levere gode kjøpsopplevelser til våre kunder. Da er det ekstra gøy at de velger å stemme på oss. Selvsagt er det også en fjær i hatten at brukertesten viser at vi gjør mye riktig, sier Einar Øgrey Brandsdal i BliVakker.no

FAKTA: Slik kåres vinneren

  • Alle nettshoppere har denne våren kunnet stemme på sin nettfavoritt på Posten.no
  • De 10 butikkene med flest stemmer gikk videre til en brukertest. Panelet besto av 25 personer. Hver person har besøkt og evaluert minst fire butikker hver. Her har de testet 19 forhåndsdefinerte kriterier. Det ble ikke gjennomført kjøp, men de har simulert kjøp helt frem til betaling.
  • Alle norske nettbutikker med minst en stemme under kåringen, har gått videre i kåringen av de øvrige netthandelsprisene som deles ut under LOAD16.
  • Arrangementet går av stabelen den 22. september i Oslo.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Einar Øgrey Brandsdal i BliVakker.no FOTO: Håvard Jørstad / Posten
Einar Øgrey Brandsdal i BliVakker.no FOTO: Håvard Jørstad / Posten
Last ned bilde

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

23 14 90 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.