Avis Budget Norway

Avis Budget Group og Continental utvider samarbeidet for å tilby en tilkoblet og nøkkelfri løsning som er tilgjengelig når du trenger det

Del

Avis Budget Group styrker sin beslutning om en bilflåte hvor alle biler er tilkoblede. Introduserer sikker og sømløs tilgang til kjøretøy i Europa, og utvider det eksisterende tilbudet i USA.

Avis Budget Group og Continental utvider samarbeidet. Som en del av et tettere samarbeid skal Avis Budget Group øke andelen tilkoblede biler i bilflåten i Europa og USA, ved å utstyre 50,000 kjøretøy med Continentals «Key as a Service» (KaaS) teknologi. Rundt halvparten av kjøretøyene vil være tilgjengelige i Europa. 

Continentals forbedrede KaaS teknologi muliggjør toveiskommunikasjon mellom et kjøretøy og Avis Budget Groups skybaserte system og Avis’ mobilapp, og på den måten «tilkobler» bilen. Tilkoblede kjøretøy gjør det mulig for Avis’ kunder å håndtere hele leieprosessen selv gjennom Avis sin mobilapp. I tillegg fjerner Continentals løsning behovet for fysiske nøkler til bilen, ettersom bilen nå kan låses opp og startes fra Avis-appen. Frem til nå har det kun vært mulig å låse opp bilen og tenningen med KaaS-løsningen, som kun har vært tilgjengelig i Avis Budget Groups «mobilitetslab» i Kansas City, USA, som tester ut tilkoblede biler og løsninger. 

Mark Servodido, President i Avis Budget Group International sier: «Kombinasjonen av Continentals teknologi med de nye selvbetjenende løsningene i Avis’ europeiske mobilapp er nok et eksempel på hvordan vi fornyer utleie, ved å gjøre kundens opplevelse praktisk, transparent, personlig og sømløs. Vi er glad for å kunne bygge videre på vår suksessfulle «Key as a Service»-pilot i USA, og tilby mobilitetsløsninger til kundene våre i det europeiske markedet når og hvor de trenger det. Nå er vi et steg nærmere målet vårt om at hele flåten skal være tilkoblet ved utgangen av 2020».

«Avis Budget Group demonstrerer kraften i tingenes internett ved å tilkoble biler til en sky-løsning og forbrukerapper,» sier Helmut Matschi, styremedlem i Continental. «Vår KaaS-løsning demonstrerer Continentals evne til å fornye et produkt for en dele-løsning på mobilitet som er nøkkelfri, tilkoblet og trygg. Vi er glade for å gjøre det mulig for Avis å bruke teknologien på nye måter, så kundene deres kan få en magisk opplevelse».

Continentals ettermarked KaaS-teknologi er skalerbar for alt fra bilprodusenter til bilmodeller og regioner. Teknologien krever ingen kretsendringer eller endringer i bilens konstruksjon for å tas i bruk, og kan derfor raskt implementeres.

Kontakter

Laura Watts
Avsig Budget Group
+44(0)7342 075 430

Eva Appold
ITS Business Unit, Interior Division, Continental
+49-6196 87-2593
Eva.Appold@continental-corporation.com

Bilder

Om Avis Budget Norway

Avis Budget Norway
Avis Budget Norway
Drengsrudbekken 12
1383 Asker

http://www.avis.no, www.budget.no

Om Avis Budget Group

Avis Budget Group, Inc. Er en ledende tilbyder av mobilitetsløsninger, både gjennom merkevarene Avis og Budget, som har mer enn 11.000 utleiesteder i omtrent 180 land rundt om i verden, og gjennom merkevarer Zipcar som er et verdensledende bildelingsnettverk, mer fler enn en million medlemmer. Avis Budget Group driver de fleste utleiestedene sine i Nord-Amerika, Europa, Australia og Asia direkte, og driver i resten av verden i hovedsak gjennom lisensiering. Avis Budget Group har nærmere 31 000 ansatte og har sitt hovedkontor i Parsippany, N.J. Mer informasjon er tilgjengelig på www.avisbudgetgroup.com

 

Om Continental

Continental utvikler nyvinnende teknologier og tjenester for bærekraftig og tilkoblet mobilitet for mennesker og tingene deres. Teknologiselskapet ble opprettet i 1871 og tilbyr trygge, effektive, smarte og rimelige løsninger for kjøretøy, maskiner, trafikk og transport. Continental solgte for €44 milliarder i 2017, og har mer enn 244,000 ansatte i 61 land.