Spekter

Akasiabarnehagene kan åpne igjen når som helst

Del

-Vi har forstått det slik at fagforeningene nå ønsker å trekke plassfratredelsene slik at Akasias barnehager kan åpne igjen for å gi seksåringene en fin avslutning på barnehageåret. Vi setter pris på dette, og ber organisasjonene komme med en tilbakemelding på fra hvilket tidspunkt vi kan varsle foreldrene om at barna kan møte opp, sier Anne-Kari Bratten i Spekter.

I en pressemelding i dag, sier fagforeningene klart fra at de vil la Akasia-barna avslutte barnehagetiden.

-Vi har allerede tilbudt fagforeningene (link til brevet) å imøtekomme dem på en rekke krav og gjenoppta forhandlingene for å få avsluttet streiken. Dette har de ikke svart på, men dersom de vil avslutte streiken på annet vis, er dette selvsagt gledelig, sier Bratten.

Kontakter

Om Spekter

Spekter
Spekter
Sørkedalsveien 6
0369 Oslo

47 65 70 00http://www.spekter.no

Spekter er en arbeidsgiverforening som organiserer virksomheter med over 220 000 ansatte og er dominerende innen sektorene helse, samferdsel og kultur.

Følg saker fra Spekter

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Spekter på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Spekter

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom