35.000 kunder har stemt: Dette er årets beste norske nettbutikker

Del
35.000 nordmenn har stemt frem BliVakker.no som årets beste norske nettbutikk, i konkurranse med Fjellsport.no og fjorårsvinner Sportmann.no.
Carolina Appelqvist
Carolina Appelqvist

Det er brukerne hos pris- og produktsammenligningstjenesten Prisjakt.no som mellom 1. Og 30. november har stemt på sine favoritter blant 2.437 norske nettbutikker. 35.000 nettshoppere avga sin stemme, og BliVakker.no vant avstemningen suverent. Kristiansand-bedriften ble også kåret til ”Årets beste kundeservice”, og gikk til topps i kategorien ”Skjønnhet”.

-Dette er nettkundenes usminkede dom. Det er ikke bare pris som vektlegges når norske forbrukere forteller om de er fornøyde eller ikke. Like viktig er rask levering, hyggelig kundebehandling, betalingsalternativer, produktutvalg og butikkens generelle pålitelighet, forteller daglig leder for Prisjakt.no, Carolina Appelqvist.

-Mange norske nettbutikker holder et høyt, internasjonalt nivå på sine tjenester og service, spesielt hvis vi ser på gjennomsnittscoren mange får i sine brukeromtaler. Dessuten er det verdt å merke seg at det som vanlig er en hyggelig geografisk spredning på de ulike kategorivinnerne. Tre vinnere har sitt opphav i Sandefjord, og resten i Kristiansand, Åmli, Fredrikstad, Bergen og Oslo, sier Carolina Appelqvist.

Årets norske nettbutikk – topp 5:

  1. BliVakker.no (Kristiansand)
  2. Fjellsport.no (Sandefjord)
  3. Sportmann.no (Fredrikstad)
  4. Komplett.no (Sandefjord)
  5. Elkjøp.no (Oslo)

Årets nykommer: Nettverktøy.no (Bergen)

Årets beste kundeservice: BliVakker.no

Kategorivinnere: 

Årets Megastore: Komplett.no

Sport, helse, fritid: Fjellsport.no

Spill og spillkonsoller: Platekompaniet.no (Oslo)

Sko, klær og tilbehør: Sportmann.no

Skjønnhet: BliVakker.no

Lyd, bilde og foto: Elkjøp

Leker, barn og baby: Jollyroom (Sandefjord)

Data og mobil: Komplett.no

Bil og garasje: BilXtra.no (Oslo)

Interiør: Multitrend.no (Åmli)

Bildetekst: Carolina Appelqvist, daglig leder for Prisjakt.no

For ytterligere informasjon om kåringen, eller utfyllende kommentarer, kontakt gjerne Carolina Appelqvist på telefon 917 33 499

Nøkkelord

Bilder

Carolina Appelqvist
Carolina Appelqvist
Last ned bilde

Om Prisjakt.no

Prisjakt.no



Om Prisjakt.no

Prisjakt.no er Norges største pris- og produktsammenligningstjeneste, eid av Schibsted Media Group, og hjelper nordmenn til å handle smartere gjennom å finne riktig produkt til rett pris.

Hver måned hjelper Prisjakt.no nær to millioner nordmenn å sammenligne priser og produkter. Tjenesten dekker per i dag mer enn 2.400 butikker, 435.000 produkter og over 4,1 millioner søkbare produktegenskaper. Prisjakt.no er landets eneste, uavhengige pris- og produktsammenligningstjeneste, der leverandører og butikker ikke kan betale for innhold og rangering.

Prisjakt.no ble lansert i Norge i 2006 og tjenesten er tilgjengelig i ytterligere syv land.

 

Følg pressemeldinger fra Prisjakt.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Prisjakt.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Prisjakt.no

Priv. til red: Forbrukerkompasset – ny, kvartalsvis fremtidsrapport om nordmenns kjøpekraft og kjøpsinteresser28.10.2022 10:30:00 CEST | Presseinvitasjon

Til redaksjonen: Handelsstanden er full av rapporter om hvordan de seneste månedene, kvartalet og året har gått rent salgsmessig. Fakta og prognoser om hva som planlegges av innkjøp er sjeldnere å oppdrive. Derfor lanserer pris- og produktsammenligningstjenesten Prisjakt i dag vår førte utgave av «Forbrukerkompasset», en kvartalsrapport med forbrukerinnsikt om kjøpspreferanser og kjøpekraft for de kommende tre månedene.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye