Norges Skiforbund

15 World Cup-renn til Lillehammer

Del

Det blir World Cup-åpning i hopp for kvinner og menn 22.-24. november, mens langrenn og kombinert har World Cup-helg 6.-8. desember. Totalt er det tildelt 15 World Cup-renn i nordiske grener i Lillehammer kommende sesong.

Dette ble vedtatt i dagens og kveldens møter i Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) i slovenske Portoroz.
– Det er en stor anerkjennelse at Lillehammer ligger inne på verdenscupkalenderen med to World Cup-helger. Om vi leverer bra konkurranser overfor FIS, vil vi trolig være på kalenderen også de kommende sesonger. Lillehammer har tradisjonelt vært et snøsikkert sted hvor vi de siste 10 årene nesten ikke har hatt avlysninger. Dette er en god styrke, påpeker arrangementssjef i Norges Skiforbund, Terje Lund.

Les hele saken på skiforbundet.no
https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2024/5/15-world-cup-renn-til-lillehammer/

Kontakter

Om Norges Skiforbund

Ønsker du å motta pressemeldinger fra oss?


Norges Skiforbund (NSF) ble stiftet 1908, og vi er et av Norges største særforbund. Under NSF ligger grenene alpint, freeski, freestyle, hopp, kombinert, langrenn, randonee og telemark i Norge. NSF har cirka 115 000 medlemmer fordelt på 16 kretser og 1150 klubber. 

Les mer på vår nettside skiforbundet.no

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye