Norges Skiforbund

Får sju World Cup-renn i alpint

Del

Hafjell og Kvitfjell har fått tildelt sju Word Cup-renn i alpint i februar og mars 2025.

Dette ble vedtatt i dagens møte i alpinkomiteen i Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) i slovenske Portoroz.

– Dette er historisk for norsk alpinsport. Aldri før har vi fått tildelt så mange World Cup-renn. Gudbrandsdalen har vist seg i mange år som et snøsikkert sted, og tildelingene er en tillitserklæring vi skal være stolte av i fellesskap. Dette betyr mye for oss som alpinnasjon, og det er bare å gratulere ildsjelene i Gudbrandsdalen på alt vi har fått til. Hafjell og Kvitfjell kan arrangement. Dette har de vist gjennom 30 år med store arrangementer, senest nå nylig med flotte gjennomførte World Cup-renn i fart for både kvinner og menn i Kvitfjell, sier sportssjef for alpint i Norges Skiforbund, Claus Johan Ryste.

Les hele saken på skiforbundet.no
https://www.skiforbundet.no/alpint/nyhetsarkiv/2024/5/far-sju-world-cup-renn-i-alpint/

Kontakter

Om Norges Skiforbund

Ønsker du å motta pressemeldinger fra oss?


Norges Skiforbund (NSF) ble stiftet 1908, og vi er et av Norges største særforbund. Under NSF ligger grenene alpint, freeski, freestyle, hopp, kombinert, langrenn, randonee og telemark i Norge. NSF har cirka 115 000 medlemmer fordelt på 16 kretser og 1150 klubber. 

Les mer på vår nettside skiforbundet.no

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye