Stortinget

Priv. til red.: Åpen høring om Sannhets- og forsoningskommisjonens rapport

Del

Kontroll- og konstitusjonskomiteen holder åpen høring om rapporten fra Sannhets- og forsoningskommisjonen. Høringen starter tirsdag 16. april kl. 16.00.

Høringen finner sted

Tirsdag          16. april kl. 16.00 – 20.05

Sted:              Stortinget, høringssal 1, inngang Akersgata 18

Høringen blir strømmet på vanlig måte på stortinget.no. Pressen er også velkommen til å følge høringen. Antallet plasser inne i høringssalen er begrenset, men det er mulig å følge TV-sendingen på skjerm i fellesområdet utenfor salen, der det også er mulig å møte høringsdeltakerne før og etter. Det blir anledning til å fotografere eller filme ved oppstart og mellom hver bolk i høringen.

Se program for høringen

Journalister og fotografer som ikke er medlemmer av Stortingets presselosje kan følge høringen uten akkreditering.  

Kontakter

Bilder

Kontroll- og konstitusjonskomiteen gjennomfører sin høring rundt Sannhets- og forsoningskommisjonens rapport i høringssal 1. Foto: Stortinget
Kontroll- og konstitusjonskomiteen gjennomfører sin høring rundt Sannhets- og forsoningskommisjonens rapport i høringssal 1. Foto: Stortinget
Last ned bilde

Om oss

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg pressemeldinger fra Stortinget

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye