NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

NITO Spekter: Mette Sevaldson fra Kristiansand ny leder

Del

- Jeg er både stolt og ydmyk. Det å bli valgt som leder av NITO Spekter opplever jeg som en stor tillitserklæring, sier Sevaldson.

Mette Sevaldson, nyvalgt leder av NITO Spekter.
Mette Sevaldson, nyvalgt leder av NITO Spekter. Bjarne Krogstad, NITO

Sevaldson ble valgt til leder for NITO Spekter under NITOs sentrale tariffkonferanse 12. og 13. mars. Der ble grunnlaget lagt foran årets lønnsoppgjør.

Sevaldson er bioingeniør, og har lang erfaring som foretakstillitsvalgt og forhandlingsleder for NITO ved Sørlandet Sykehus HF, og har holdt på med lokale forhandlinger i flere år.

- Jeg har gjennom dette arbeidet kjent på flere typer utfordringer, og vet hvor skoen trykker for våre medlemmer.

Reallønnsløft er viktigst

- Det aller viktigste inn i årets lønnsoppgjør blir å sørge for at våre grupper i hele Spekterområdet får et reallønnsløft. Våre medlemmer har store forventninger foran årets oppgjør, og jeg vil sammen med resten av utvalget jobbe hardt for å få gjennomslag for våre krav.

- Jeg vil også jobbe for at lokale forhandlinger får mer tyngde og oppleves reelle for våre medlemmer. Det er nemlig ikke en realitet i dag.

Må samle oss om kjernesaker

- En fanesak for meg som leder av NITO Spekter, blir å sørge for at vi lytter til alle forhandlingsledere, og gjennom det samler oss om kjernesaker som vi står sammen om i lønnsoppgjørene i årene framover, avslutter den nyvalgte lederen.

Kontakter

Bilder

Om NITO

NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad med over 100.000 medlemmer.

Følg pressemeldinger fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye