BrandMaster AS

BrandMaster styrker satsningen internasjonalt og henter ny CEO

Del
Det norske teknologiselskapet BrandMaster intensiverer satsningen og åpner flere kontorer internasjonalt. I tillegg foretas et lederbytte med ansettelsen av Karl Fredrik Lund som ny CEO. - Styret ønsker spesielt å takke avtroppende CEO Gunnar Larsen for sterk innsats gjennom de siste 8 årene. BrandMaster er på mange måter skapt på nytt under hans ledelse, og vi som styre og aksjonærer er svært fornøyd med at Gunnar fortsetter som COO i en koordinerende rolle for Norden, samtidig som han tiltrer styret, sier styreformann Erik Langaker.

Etter oppkjøpet av svenske Resolut Marketing Systems AB tidligere i år forsterket BrandMaster posisjonen som en ledende aktør innen skybaserte løsninger for internasjonalt brand management. Gjennom oppkjøpet fikk selskapeti tillegg tilstedeværelse i USA. Nå åpner BrandMaster også avdelingskontorer i London og Stuttgart for å ivareta en økende internasjonal kundemasse.

– Vi opplever at BrandMasters produktportefølje er godt posisjonert sammenlignet med tilsvarende selskaper i Europa, og at etterspørselen utenfor Norge øker betydelig. En naturlig konsekvens av dette er at vi etablerer oss der våre nye kunder er, sier Langaker.

Karl Fredrik Lund blir ny CEO

-Jeg er svært fornøyd med at Lund har takket ja til å lede selskapet videre i en periode der vi investerer i Tyskland og UK. Vi har store ambisjoner, og jeg er trygg på at Karl Fredrik Lund har den kompetanse og erfaringsbakgrunn som skal til for å løfte BrandMaster videre, avslutter Langaker.

Karl Fredrik Lund har bakgrunn fra blant annet Steen & Strøm og Telia og har inngående kjennskap til merkevareprosesser og teknologi. Lund er utdannet ved NHH og Handelshøyskolen BI.

Nøkkelord

Kontakter

Styreformann Erik Langaker, telefon 976 94 555 og/eller Karl Fredrik Lund, telefon 951 79 210.

Lenker

Om BrandMaster AS

BrandMaster AS
Grev Wedels plass 7
0105 Oslo

https://www.brandmaster.com

BrandMaster er en av Europas ledende tilbydere av spesialisert skybasert programvare for håndtering av «brand management» og digital markedsføring. Vi tilbyr nettbasert digital teknologi for kunder som trenger merkevare- og markedsføringsverktøy for redusert time-to-market, økt kontroll og reduserte markedsføringsutgifter.

Siden etableringen i 1998 har BrandMaster etablert seg som et kunnskapsbasert selskap med solid erfaring innen markedsføring- og merkevareautomatiserings produkter og løsninger basert på SaaS-plattformen. Våre produkter bidrar til effektive og sømløse merkevare- og markedsføringsaktiviteter med fokus på å samle, dele og distribuere materiell, kommunikasjon og drift for merkevare-, markedsførings- og HR-aktiviteter.

BrandMaster leverer løsninger til kjente merkevarer og kunder over hele verden. Kjente merker som Mercedes Benz, BMW, Equinor, DNB, Helly Hansen, Circle K, Bergans, Bridgestone m.fl er brukere av våre produkter.

Følg pressemeldinger fra BrandMaster AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra BrandMaster AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BrandMaster AS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye