Ringnes

-Øl skal nytes, ikke misbrukes! 

Del

For tredje år på rad markerer Ringnes og Carlsberg-gruppen den årlige Global Beer Responsibility Day (GBRD). Det gjør de sammen med forretningspartnere og interesseorganisasjoner fra hele verden.

Den globale aktiviteten har til hensikt å fremme budskapet om at øl skal Nytes ansvarlig, og passer dermed utmerket sammen med Carlsbergs eget bærekraftsprogram «Sammen mot NULL», som innebærer en ambisiøs visjon for å få bukt med uansvarlig forbruk av øl. På den måten ønsker konsernet å vise sin støtte til Verdens helseorganisasjons mål om å redusere alkoholrelaterte skader.

Totalt håper Carlsberg at budskapet fra denne markeringen når frem til 20 millioner mennesker i løpet av dagen. - Gjennom Global Beer Responsibility Day, markerer vi ølets positive bidrag til samfunnet og vår kontinuerlige innsats for å fremme et ansvarlig forbruk. GBRD er et godt eksempel på hvordan vi arbeider med vår visjon om et samfunn uten uansvarlig forbruk - som en del av vår nye bærekraftstrategi. Jeg er spesielt glad for at så mange av våre samarbeidspartnere og interessenter tar del i dette arbeidet, og at vi sammen kan jobbe for å finne gode løsninger på en samfunnsmessig utfordring, sier konserndirektør i Carlsberg, Cees t 'Hart.

Ringnes har i flere år uoppfordret merket sine alkoholholdige produkter med en Nytes Ansvarlig-logo. - Øl skaper glede. Øl forener mennesker. Øl smaker godt. Dette handler derfor ikke om at vi mener nordmenn skal slutte å nyte godt øl, men vi ønsker at produktene våre skal konsumeres i ansvarlige mengder og innenfor trygge rammer. Gjennom Nytes ansvarlig viser vi omverden at vi bryr oss. Vi tar avstand fra fyll og misbruk av alkohol, vi ønsker ikke fulle ungdommer ravende rundt i gatene, vi tar avstand fra promillekjøring, vi mener salg av alkohol til mindreårige er uakseptabelt og vi anbefaler at gravide bør holde seg borte fra alkohol. Vi har også en rekke konkrete planer for hvordan vi skal klare å løfte salget av alkoholfritt øl til nye høyder, slik at det blir et naturlig og tilgjengelig alternativ til alkoholholdig øl i en rekke anledninger. Øl skal rett og slett nytes, ikke misbrukes, sier Ringnes’ administrerende direktør, Anders Røed.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Ringnes

Ringnes
Ringnes
Thorvald Meyersgate 2
0555 Oslo

22069500http://www.ringnes.no

Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 1100 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er verdens tredje største bryggerikonsern. Ringnes leverer øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet og har en rekke sterke merkevarer!

Følg saker fra Ringnes

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ringnes på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ringnes

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom