Health & Fitness Nordic AB

Følg
Følg

Følg saker fra Health & Fitness Nordic AB

Registrer deg med din epostadresse for å få de nyeste sakene fra Health & Fitness Nordic AB på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Finske konkurransemyndigheter godkjenner fusjonen mellom ELIXIA og SATS, men forutsetter salg av to finske treningssentre25.2.2014 10:05 | Pressemelding

(Helsinki, 25. februar 2014) Finske konkurransemyndigheter har godkjent fusjonen mellom ELIXIA, SATS og Fresh Fitness. En forutsetning for godkjennelsen er at to av SATS’ sentre i Finland blir solgt til tredjeparter. Disse to sentrene ligger i områder hvor SATS og ELIXIA, etter konkurransemyndighetenes oppfatning, sammen er så sterkt representert at konkurransen i disse markedene vil svekkes av fusjonen.

Konkurransetilsynet godkjenner fusjonen mellom ELIXIA og SATS14.2.2014 08:40 | Pressemelding

(Oslo, 14. februar 2014) Konkurransetilsynet i Norge har godkjent sammenslåingen av ELIXIA, SATS og Fresh Fitness. En forutsetning for Konkurransetilsynets godkjennelse er at 11 av kjedenes 82 sentre i Norge selges til uavhengige tredjeparter. Disse 11 sentrene ligger i områder hvor SATS og ELIXIA, etter tilsynets oppfatning, sammen er så sterkt representert at konkurransen i disse markedene vil svekkes av fusjonen. Nå gjenstår kun beslutningen fra finske konkurransemyndigheter.