FriCorp

Saker
12
Meny

Kepaza lanserer Add Water kleskolleksjon23.10.2017 09:10 | Pressemelding

"Add Water kolleksjonen er inspirert av ulike vanntyper som is, sjø og vann, og ulike måter vannet skaper bevegelser på; bølger, elver, regndråper og sjøsprøyt", sier klesdesigner Pernille Fristad som står bak klesmerket Kepaza. "Klærnes utseende og form gjenspeiler vannets bevegelser og gir forskjellig inntrykk fra ulike vinkler". Kleskolleksjonen ble vist på Fashion Gallery New York Fashion Week Runway Show i Februar 2017.

Mor og datter viser kunst & fashion designerklær sammen på galleri i New York28.7.2016 09:10 | Pressemelding

Moren, Siren Merete Fristad med kunstnernavnet Sirenes, har laget malerier som er printet på stoffet til designerkjolene til datteren og klesdesigneren Pernille Fristad. De har sammen laget rennende maling på kjoler og sko som skal vises for første gang på Studio 26 Gallery i East Village på Manhatten med vernissage 8 september. Det blir en unik utstilling, der Sirenes kunstmalerier og Pernilles "kunst" designerkjoler vil være utstilt på galleriet i flere uker i september.

Pernille Fristad's kleskolleksjon på New York Fashion Week 20162.5.2016 08:30 | Pressemelding

Søndag 11 september 2015 viser Pernille Fristad fra Bærums Verk sin "Summer and Spring 2017" kleskolleksjon under Fashion Gallery New York Fashion Week. Pernille er utdannet klesdesigner og ble tildelt Gullnålen som beste student på Esmod International. Pernille hadde et internship hos Jermy Scott i Los Angeles, USA og bidro på Katy Perrys kjole og genser til Super Bowl Half Time show 2015, samt deltok på å lage Jeremy´s høst kolleksjon 2015 som ble vist på New York fashion week i februar 2015.

Den norske kunsteren Sirenes vises på gigantiske billboards i New Orleans14.2.2016 13:16 | Pressemelding

Den norske kunstneren Sirenes - Siren Merete Fristad, bosatt på Bærums Verk, er plukket ut sammen med 15 internasjonale kunstnere til å vise sitt maleri "Flower Garden" på gigantiske billboards i New Orleans i februar 2016. Utstillingen foregår under Mardi Gras feiringen i New Orleans og arrangeres at Art Below fra London. I tillegg til å vises på billboards i byen, vil maleriet stilles ut som et innrammet giclee print hos Gallery Orange, i den historiske Royal street gaten, lokalisert i hjerte av det franske kvarteret i New Orleans

Den norske kunsteren Sirenes viser maleriet "Hippie" på Billboards i London i oktober9.10.2015 08:15 | Pressemelding

Den norske kunstneren Sirenes stiller for andre år på rad ut et av sine malerier på billboards på Regent's Park undergrunnstasjon i London i Oktober. 20 internasjonale kunstnere er plukket ut til utstillingen som arrangeres av Art Below, og sammenfaller med Art Frieze London utstillingen. Sirenes maleri will også vises på Framers Gallery, lokalisert i fasjonable Fitzrovia, i hjerte av London’s media, kunst og design senter. Sirenes abstrakte kunstmalerier er blitt beskrevet av kunstkritikere som "Gentle as the music of Ravel"