Dermalogica

The moment your skin changed for ever. Når Dermalogica møter din hud, redefineres hudhelse. Dermalogica er det foretrukne valget blant hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i 30 år har vært dedikert til å skape resultater innenfor hudhelse gjennom utdannelse, innovasjon, og anbefalinger fra profesjonelle hudpleieeksperter.

Saker
41
Meny

Sterk lanseringsvår for Dermalogica19.4.2016 09:49 | Pressemelding

Har du fått med deg de spennende hudpleienyhetene fra Dermalogica? I løpet av våren 2016 har det blitt lansert flere innovative produkter; Overnight Retinol Repair som er en avansert og effektiv nattbehandling som reverserer aldringstegn, Charcoal Rescue Masque som er en alt-i-ett maske for alle hudtyper, Hydrablur Primer som er en fuktighetsgivende og beroligende primer samt Hydrating Lotion for tenåringshud som fukter og styrker hudbarrieren.

Lansering av Dermalogica Charcoal Rescue Masque - alt-i-ett masken!17.11.2015 13:11 | Pressemelding

Sliten og gusten hud får nå et hurtigvirkende løft! Nyheten Charcoal Rescue Masque fra Dermalogica® dyprenser, klarner og gir nytt liv til alle hudtyper. Masken inneholder ingredienser som trekker ut overflødig talg og urenheter, reduserer synligheten av porer og har en beroligende effekt på rødhet, samtidig som den glatter. Med synlig effekt på aldringstegn, gusten hud, utbrudd og sensitivitet, er dette helte-produktet ideelt for alle som ønsker seg sunn hud, med optimal vitalitet og glød.

Lansering av ny, innovativ nattbehandling med retinol - Dermalogica Overnight Retinol Repair16.11.2015 16:55 | Pressemelding

Dermalogica lanserer nyheten Overnight Retinol Repair, som inneholder en av de mest virkningsfulle og medisinsk dokumenterte ingrediensene for behandling av hudens aldringstegn. Overnight Retinol Repair øker cellefornyelsen, reverserer tegn på fotoaldring, balanserer ujevn hudfarge og øker hudens spenst og vitalitet. Dette er den første retinolbaserte behandlingen som tilbyr en unik, tilpasset løsning, slik at forbrukeren kan nyte fordelene som retinol gir, uten irritasjon og ubehag.

Vårens nyheter fra Dermalogica27.2.2015 12:30 | Aktuelt

PowerBrightTRx™: Dermalogica lanserer PowerbrightTRx™, et målrettet system som består av tre nye produkter for effektiv behandling av hyperpigmenteringog ujevn hud forårsaket av UV-lys, aldring og hormoner. Lanseringen kommer som et resultatet av flere års forskning på hudlysnende produkter fra hudekspertene hos Dermalogica. Når produktene integreres i din daglige Dermalogica hudpleierutine vil disse silkemyke og peptid-rike formlene jobbe kontinuerlig for å kontrollere og forebygge hyperpigmentering slik at du kan oppnå en klarere og jevnere hudtone. PowerbrightTRx™ består av disse tre produktene:

Clear Start Oil Blotting Paper-nødhjelp til blanke panner30.1.2015 09:00 | Pressemelding

Clears Starts Oil Blotting Paper er oljeabsorberende papir i en smart liten beholder som kan festes på nøkkelringen. Brukes på hudområder i ansiktet som er blanke, typisk panne og nese.Oil Blotting Paper fås med ved kjøp av valgfritt Clear Start produkt og har en verdi på 75,- Clear Start er utviklet av Dermalogica for å behandle yngre utbruddsdisponert hud. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter gir den reneste huden noensinne. Tilgjengelig hos Dermalogica klinikker og på dermalogica.no fra uke 12.

Dermalogica vant prisen for beste hudpleiemerke på Costume Awards 201523.1.2015 09:46 | Pressemelding

Torsdag kveld vant Dermalogica prisen for beste hudpleiemerke for sjette gang på Costume Awards 2015. Dette er en prestisjefylt pris i hard konkurranse med andre gode merkevarer. Prisutdelingen omfavner både mote og skjønnhet, og det er forbrukerne som stemmer frem sine favoritter. En utrolig stolt salg og markedsansvarlig Charlotte Bakkeskau mottok prisen. Dette er et bevis på at vi har det beste hudpleiemerket, stemt frem av folket, sier hun. Dermalogica var nominert sammen med Clinique og Biotherm.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siste
  • >>

The moment your skin changed for ever. Når Dermalogica møter din hud, redefineres hudhelse. Dermalogica er det foretrukne valget blant hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i 30 år har vært dedikert til å skape resultater innenfor hudhelse gjennom utdannelse, innovasjon, og anbefalinger fra profesjonelle hudpleieeksperter.