Codan Forsikring
Codan Forsikring
Codan er en totalleverandør av skadeforsikringer til privatpersoner og næringsliv i Norge. Med Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Danmark er vi et av Skandinavias største forsikringsselskap.
Saker
21
Meny

Reiseforsikring i forbindelse med terrorangrepet i Barcelona.17.8.2017 19:25 | Pressemelding

Codan Forsikring har utvidet reiseforsikringen. I tillegg til vanlige reisevilkår erstatter vi avbestilling for de som skal til Barcelona fra og med i dag og til og med 20. august. Endringer i forbindelse med evakuering De av våre kunder som ønsker evakuering og vil snarest mulig hjem til Norge får dekket ekstra kostnader tilknyttet dette til og med 20. august. Alle våre kunder som er berørt av hendelsen oppfordres til å ringe vår alarmsentral, SOS International, på telefon +45 70105050. Vi har i tillegg aktivert vår beredskap som vi justerer ut i fra trusselbildet.

Reiseforsikring i forbindelse med jordskjelvet i Hellas og Tyrkia21.7.2017 11:51 | Pressemelding

Codan Forsikring har utvidet reiseforsikringen. I tillegg til vanlige reisevilkår erstatter vi avbestilling for de som skal til Kos i Hellas og Bodrum i Tyrkia fra og med i dag og til og med 30. juli Endringer i forbindelse med evakuering De av våre kunder som ønsker evakuering og vil snarest mulig hjem til Norge får dekket ekstra kostnader tilknyttet dette. Alle våre kunder som er berørt av hendelsen oppfordres til å ringe vår alarmsentral, SOS International, på telefon +45 70105050.

Tilkalling av hjelp til sjøs - har du dette livsviktige hjelpemiddelet om bord?16.5.2017 08:15 | Pressemelding

Sommeren er i anmarsj og båtsesongen er i gang. Vi tar båtførerprøven, sørger for at alle bruker redningsvester som fungerer, sjekker brannslukningsapparat ombord og tar hensyn til vind og vær før vi drar på båttur. Og vi har selvfølgelig med oss mobiltelefonen i tilfelle det skjer noe i løpet av turen. Men kan vi egentlig stole på at mobilen er et tilstrekkelige verktøy om vi er nødt til å tilkalle øyeblikkelig hjelp? Høye og lave temperaturer, dårlig batterikapasitet og vannsprut kan resultere i en sort skjerm og du står uten kommunikasjon og mulighet til å tilkalle livsnødvendig hjelp.

Ny direktør for privatmarkedet i Codan Forsikring27.4.2017 08:15 | Pressemelding

Med ansettelsen av Henrik A. Mathisen som leder for privatmarkedet i Codan Forsikring, er ledergruppen komplett og jobber mot klare vekstmål frem mot 2020. Mathisen kommer fra Gjensidige hvor han har erfaring fra blant annet utvikling av distribusjonskanalene i Norge og som direktør for produktområdene liv, helse og ulykke. Han kommer fra stillingen som leder for kunde- og markedsanalyse i det norske privatmarkedet.

Nå er våren her! Tips for å klargjøre båten til sesongen31.3.2017 08:25 | Pressemelding

Med 20 grader og sol i helgen som var, er det ikke rart at vi begynner å se frem til sommer, sol og ikke minst- båtliv! For mange av oss båtentusiaster brukes påskeferien og helgene fremover til forberedelser til båtsesongen. Noen har kanskje båten i opplag og lar profesjonelle ta seg av klargjøringen til sjøsetting, men det er ingenting i veien for å gjøre dette selv- så lenge du følger et par retningslinjer. Her har Codan Forsikring samlet de viktigste tipsene du trenger å lese før du klargjør båten for sesongen.

  • 1
  • 2
  • Siste
  • >>
Codan er en totalleverandør av skadeforsikringer til privatpersoner og næringsliv i Norge. Med Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Danmark er vi et av Skandinavias største forsikringsselskap.