Adecco
Adecco

Adecco er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Adecco er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Adecco har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere i jobb hver dag. I Norge består Adecco- konsernet av fem merkevarer: Adecco, Modis, Badenoch & Clark, Ingeniør Compagniet og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.

Saker
61
Meny

6 verdifulle erfaringer du får av å spille dataspill12.12.2017 08:00 | Blogginnlegg

Da spillkonsollene ATARI og Commodore 64 ble populære på begynnelsen av 80-tallet var jeg veldig ung. På den tiden var spillindustrien liten, og de som spilte var ofte ganske nerdete. Med tiden har dette utviklet seg enormt, og ordet «nerd» er ikke lenger negativt ladet. E-sport har heller blitt en milliardindustri for alle aldersgrupper. Jeg brukte mye tid på dataspill i oppveksten, og fortsatte med dette da jeg selv fikk barn.

Ensomt på toppen29.11.2017 08:00 | Blogginnlegg

Oscar Wilde sa en gang: «Det er bare én ting i verden som er verre enn at folk snakker om en, og det er at folk ikke snakker om en». Som øverste sjef i en bedrift er det nærmest umulig å ikke bli snakket om, men kanskje mer interessant – hvor lett er det å være seg selv? Hvordan sikre at en styrer skuta med stødig hånd uten å miste seg selv? La oss se litt nærmere på denne topplederrollen, samtidig som vi lar Oscar Wilde styre overskriftene.

Summer interns’ refleksjoner over bemanningsbransjen27.9.2017 12:26 | Blogginnlegg

Etter å ha kommet til Konsernsjefen Topp 10 har vi i sommer fått muligheten til å være summer interns som rekrutterere i Office & Finance hos Adecco. Det er mange som ikke vet hva Adecco er eller hvordan Adecco jobber, og vi må ærlig innrømme at vi ikke forstod det helt selv, før vi begynte å jobbe her. I løpet av internship-et har vi fått en god forståelse for hvordan bemanningsbransjen fungerer, og det er den forståelsen vi ønsker å dele her.

3 grep som styrker ditt lederskap20.9.2017 21:27 | Aktuelt

Ønsker du å bli en bedre leder, eller har du ambisjoner om å bli leder? Noen finner nøkkelen til godt lederskap ganske kjapt, mens andre leter forgjeves. Uavhengig av hva som måtte være din lederstil, så har jeg som lederutvikler erfart at noen grep er definitivt viktigere enn andre. Disse grepene vil nok ikke løse alle dine utfordringer som leder, men de vil i det minste plassere deg i en god posisjon for å løse det som måtte komme av problemstillinger. For det er nettopp det som er problemet – ledere kommer ofte ikke i posisjon.

Følg drømmen når du kan8.5.2017 13:20 | Blogginnlegg

Å jobbe som vikar kan være krevende. Å stadig sette seg inn i nye arbeidsoppgaver og rutiner, møte nye mennesker og tilpasse seg ulike arbeidsmiljø. Det fine er fleksibiliteten. Å kunne ta et solid avbrekk mellom oppdrag, uten å måtte søke om ekstra ferie eller permisjon. Vi har tatt en prat med Pia Baumann (straks 20), som jobber som vikar for Adecco i en barnehage i Bærum. Etter videregående så hun ikke helt klart for seg hva hun ville studere, og hvor. En pause før videre studier var veldig fristende. Pia gikk for et «friår».

Ledere rekrutterer konservativt, ikke for fremtidens behov6.5.2017 14:00 | Pressemelding

Ledere rekrutterer konservativt. De tar lite hensyn til endringer som vil komme på arbeidsplassen, og baserer seg i all hovedsak på dagens behov. Det viser en undersøkelse utført av Respons Analyse på oppdrag for Adecco. – Jeg tror mange bedrifter tar for liten risiko når de rekrutterer, og vil sitte med ansatte som har feil kompetanse når endringene virkelig slår inn, sier Torben Sneve, konsernsjef i Adecco.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siste
  • >>

Adecco er et av Norges ledende bemannings- og rekrutteringsselskap. Adecco er landsdekkende, og har over 60 års erfaring i Norge. Adecco har over 400 ansatte, og 5000 medarbeidere i jobb hver dag. I Norge består Adecco- konsernet av fem merkevarer: Adecco, Modis, Badenoch & Clark, Ingeniør Compagniet og Naviga. Vi leverer til kunder i alle bransjer, i offentlig og privat sektor.