Uber

Nå kommer Uber til Oslo

Del

Oslo, 19.11.2014 – I dag lanseres UberBLACK i Oslo. UberBLACK er en premiumtjeneste med profesjonelle sjåfører, som tar deg dit du ønsker i en luksusbil som Mercedes E og S-klasse, BMW 5/7 serie eller Tesla.

Tjenesten er en av mange Uber-produkter som ved hjelp av en app forbinder sjåfører med passasjerer. Fra i dag kan alle som trenger skyss i Oslo laste ned Uber-appen og bestille sin egen luksusbil til en rimelig pris. Og det tar bare noen få minutter.

UberBLACK er en suksess i Stockholm, og nå lanseres Uber-tjenesten i tre andre nordiske hovedsteder. Oslo, Helsinki og København blir en del av den stadig voksende listen over europeiske byer der Uber tilbyr premiumtjenesten.

Som med alle Uber-produkter får reisende informasjon med bilde og navn av sjåføren så snart de har bestilt bilen. På slutten av turen får passasjeren en oversikt over reisen, inkludert GPS-sporing av turen. UberBLACK samarbeider kun med profesjonelle sjåfører som leverer høyeste kvalitet. Alle sjåfører, biler og turer er fullt forsikret.

Som en del av lanseringen gjennomfører Uber også et pilotprosjekt med den enormt populære tjenesten UberPOP. Prøveperioden er på seks måneder og tjenesten vil være tilgjengelig for et begrenset utvalg av Uber-passasjerer. Pilotprosjektets mål er å kartlegge hvordan samkjøring best kan fungere og hvilke fordeler det har for Oslo-regionen.  

Uber er et teknologiselskap som har skapt en innovativ applikasjon for smarttelefoner. Reisendes GPS-posisjon blir brukt til å koble dem med nærmest tilgjengelige sjåfør. Passasjerer kan bli plukket opp hvor som helst i Oslo – bare gjennom et tastetrykk. Tjenesten er kontantløs. Betalingen skjer via kredittkort som registreres i applikasjonen. Tjenesten er effektiv (gjennomsnittlig ventetid i Stockholm er på 3-4 minutter) og pålitelig (hver tur blir rangert av passasjerene).

Ved å bidra til å skape smarte byer med flere transportvalg, har Uber revolusjonert transportsektoren i de byene der selskapet har etablert seg. Transportmiksen blir billigere, sikrere og byene får avlastet trafikkbildet. Byene vil i fremtiden tilby et bedre transportnettverk med billigere, sikrere og mer miljøvennlige transportalternativer. Uber skaper gevinster for alle: byene, sjåførene, passasjerene og samfunnet.

Jo Bertram, Regional General Manager for Uber sier:

"Vi er veldig glade for å kunne lansere Uber i Oslo. Nordmenn er kjent for å være fremtidsrettet og åpne for innovasjon. Derfor gleder vi oss til å introdusere Uber for dem. . Uber har vært svært vellykket i Sverige, hvor vi har lansert en rekke produkter. Vi håper vi kan bygge videre på denne suksessen i hele Norden. Vi er også interessert i å se hvordan den seks måneders lange prøveperioden på UberPOP kan skape fordeler for menneskene i Oslo. UberPOP gir folk en rimelig, enkel og fleksibel måte å komme seg rundt i byen på. UberPOP er trygt og sikkert, og det er bra for miljøet, da blir bedre bruk av bilene som allerede er på veien. Vi er glade for å være i stand til å gjennomføre en samkjøringspilot her."

Uber er allerede til stede i over 230 byer i 46 land.

Kontakter

For mer informasjon, vennligst kontakt: emeapress@uber.com

Bilder

Om Uber

Uber
UberHva er UberBLACK? • UberBLACK er en av mange Uber-produkter som forbinder passasjerer med sjåfører. Enhver person som trenger skyss kan gratis laste ned Uber-appen på smarttelefonen sin, og fra i dag bestille en luksusbil til en rimelig pris. Alt i løpet av minutter. • Som med alle Uber-produkter, får passasjerer via smarttelefonen bilde av sjåfør, navn og registrering før reisen. På slutten av turen får de via e-post en oversikt over turen, inkludert GPS-sporing av ruten. UberBLACK står for profesjonelle sjåfører som leverer høyeste kvalitet. Alle sjåfører, biler og turer er fullt forsikret. Hva er UberPOP? • UberPOP er Ubers samkjøringstjeneste. Rimelig, trygg og pålitelig – bare gjennom et tastetrykk. Alle UberPOP-sjåførene har førerkort, er bakgrunnssjekket og forsikret. Alle screenes av Uber før de får klarsignal til å bruke plattformen og dele sine kjøretøy med andre brukere. • Prisen på tjenesten beregnes for at sjåførene skal få dekket sine kostnader i stedet for å ha fortjeneste.

Følg saker fra Uber

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Uber på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.