Aller ForlagAller Forlag

Braksuksessen Wordbase lanseres i Norge!

Del

Wordbase er en spennende krysning mellom ordspill og sjakk. En morsom virtuell slagmark av logikk og strategiske ordspill som lett blir vanedannende.

Aller Media AS (AM) feirer ankomsten av den nye iOS spill-appen Wordbase i Norge. Det nye ordspillet ble lansert i engelsk- og dansktalende land for fem måneder siden, og kan så langt vise til mer enn 170 000 nedlastinger.

Wordbase har mottatt strålende kritikk fra både brukere og medier i Danmark. MakeUseOf.com beskriver appen som en «krysning mellom ordspill og sjakk».

- Siden den danske lanseringen for fem måneder siden, har 1 000 000 Wordbasespill blitt spilt. Dette tilsvarer utrolige 12,5 millioner ord på fem korte måneder. Nå som Aller Media lanserer appen i Norge, forventer vi en enorm respons der også, sier Jan Krog Henningsen, utviklingssjef i Aller Media, Danmark.

Wordbase er utviklet i samarbeid med Robocat, et dansk softwarestudio som ble hedret på den danske App Awards i 2012 for beste design og beste spill. Ordspillet er nå tilgjengelig i App Store. Spillerne utfordrer hverandre, og spiller ved å ta i bruk sitt eget vokabular. Hver spiller får et felt som utgangspunkt hvor de kan stave ord i alle retninger. Målet med spillet er å stave ord direkte inn i motstanderens ordfelt. Den første som kommer fram til ordfeltet vinner spillet.

Wordbase iOS appen har også fått veldig god omtale i anerkjente internasjonale medier og fra bloggere som The Verge, AppAdvice.com, Macgasm.net og BeautifulPixels.com. Det har blitt sagt at appen er «utrolig godt laget», og «når du er kommet i gang, vil du fort bli hekta». Det sies også at spillet er «en helt ny vri på strategiske ordspill», og «en utfordrende og spennende app».

Aller Media lanserer Wordbase i Norge, Sverige og Finland, og appen kan spilles på norsk, engelsk, dansk, svensk, finsk og spansk.

Nøkkelord

Kontakter

Kontakt:

Jan Krog Henningsen

Utviklingssjef

+45 29 99 21 11

jan.henningsen@aller.dk

Norsk kontaktperson:

Kaja Ringstad

Tlf: 47625685

E-post: kaja.ringstad@aller.no

Lenker

Om Aller Forlag

Aller Forlag
Aller Forlag
Stenersgata 2
0184

21301000

Følg saker fra Aller Forlag

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Aller Forlag på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Aller Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom