Det Internasjonale Barnekunstmuseet

JACOB LUND er valgt til styreleder i Det Internasjonale Barnekunstmuseum i Oslo.

Del

JACOB LUND , tidligere sponsorsjef i 20 år i DNB , er valgt til styreleder i Det Internasjonale Barnekunstmuseum i Oslo (Stiftelsen Barnas Historie Kunst og Kultur)

JacobLund
JacobLund

Jacob Lund er best kjent som en aktiv aktør innen idrettsponsing, -men han var driveren bak sponsoravtalene DNB har med Nationaltheatret, Riksteatret, Den Nationale Scene, Bergen Filharmoniske Orkester, Kongsberg Jazzfestival for ikke å snakke om bankens engasjement ifb Ibsenåret 2006 der DNB vant 1 pris for beste kultursponsorat i Europa.

- Dette er en jobb jeg ser med spesiell glede frem til å tiltre. Jeg har fulgt Barnekunstmuseet tett de siste årene og er veldig imponert over det Goldin-familien har fått til.

Nå ønsker museets ledelse en videre utvikling, -og det ønsker jeg å bidra til, -sier Jacob Lund

FAKTA: Jacob Lund driver eget selskap innen sponsing, marketing og merkevarebygging. Lund er utdannet lektor ved Universitetet i Bergen med historie hovedfag, og jobbet som lektor i Bergen i fire år før han var informasjonssjef ved Bergen Lysverker i åtte år. 1 januar 2012 gikk Jacob Lund av som sponsorsjef i DNB-konsernet etter 20 år i stillingen.

For ytterlig info / kontakt:

Angela Goldin, Direktør v/Barnekunstmuseet, m: 90918247

Jacob Lund, Sponsorconsult AS m: 90919749

For mer informasjon:

www.jlund.no

twitter: @sponsorconsult

www.barnekunst.no

twitter: @barnekunst

 

Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo er et av de første i sitt slag i hele verden – og representerer noe helt spesielt i Norge med en kunstsamling laget av barn og unge fra mer enn 180 land. 

 

"Der er mange museer for barn, men Oslo har et museum av barn"   (New York Times 1992)

Bilder

Lenker

Om Det Internasjonale Barnekunstmuseet

Det Internasjonale Barnekunstmuseet
Det Internasjonale Barnekunstmuseet
Lille Frøens vei 4
0371 OSLO

22 69 17 77http://www.barnekunst.no
Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo er et av de første i sitt slag i hele verden – og representerer noe helt spesielt i Norge med en kunstsamling laget av barn og unge fra mer enn 180 land.

Følg saker fra Det Internasjonale Barnekunstmuseet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Det Internasjonale Barnekunstmuseet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Det Internasjonale Barnekunstmuseet

26.08. Barnekunstmuseet inviterer til gratis konsert med Unge Folkemusikere i Oslo (UFO) på Tjuvholmen!22.8.2018 08:55:00Pressemelding

Barnekunstmuseet ønsker velkommen til gratis konsert med Unge Folkemusikere i Oslo på Tjuvholmen. Søndag 26. august 2018 kl. 14.00 sted; Barnekunstmuseets POP UP galleri Tjuvholmen (vis a vis Astrup Fearnley Museet) Om UFO: Unge Folkemusikere i Oslo er en gruppe med barn og unge som spiller fele og synger folkemusikk. Gruppa består av ca 15-20 barn i alderen 8 til 18 år. De øver hver tredje uke på Marienlyst skole og spiller og synger folkemusikk fra både Østlandet og andre deler av Norge. I tillegg til de faste øvingene deltar de på mange eksterne arrangementer, og det siste året har de spilt på Riksscenen, Musikkfest Oslo, Barnas Dag i Follo, Universitetets Aula, Oslo Rådhus, Vigelandsparken, Lillomarka – i tillegg til å ha spilt til dans mange ganger og deltatt i Oslokappleiken. Adresse: Tjuvholmen allé 25, 0252 Oslo (rett v/ Tjuvtitten tårn) Åpningstid på Tjuvholmen: Mandag stengt Tirsdag 12-17 Onsdag 12-17 Torsdag 12-17 Fredag 12-17 Lørdag 12-17 Søndag12-17

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom