Bethard.com

Zlatan Ibrahimovic på lag med Bethard.com

Del
Zlatan Ibrahimovic, foto: Bethard.com
Zlatan Ibrahimovic, foto: Bethard.com

MALTA 2018.03.27

I dag annonserte Bethard.com et veldig viktig skritt i ambisjonen om å bli Europas ledende merkevare for tipping på sport. Det svenske fotballikonet Zlatan Ibrahimovic har blitt med på laget til Bethard, for å hjelpe dem å realisere sin visjon. Han vil ikke bare være en aktiv ambassadør for merkevaren, men også engasjere seg i utviklingen av selskapets tilbud.

- Dette trekket markerer startsignalet vårt. Vi har tatt et drastisk valg om å bygge en neste generasjons merkevare for tipping på sport, og vi er selvsagt utrolig stolt over å ønske Zlatan velkommen ombord, sier Erik Skarp, med-gründer og daglig leder av Bethard Group.

- Med denne avtalen vil vi ikke bare ha en fremragende ambassadør for merkevaren, men også en veldig engasjert med-eier som utvilsomt vil føre oss framover, sier han.

Bethard.com styres fra Malta, og har per i dag linsens i Malta og Storbritannia. Som del av en agressiv vekstplan jakter selskapet aktivt på lisenser i en rekke europeiske land. De forventer å være tilstede med egne lisenser i de fleste europeiske nøkkelmarkeder, allerede innen 2020. Samarbeidet med Zlatan begynner nå, og vil utvikle seg videre i årene som kommer.

- Jeg har åpenbart blitt kurtisert intensivt av tippeselskaper gjennom karrieren min, men først nå har jeg blitt presentert for et selskap som virkelig engasjerer meg, sier Zlatan Ibrahimovic.

- Det var noe annerledes med Bethard. Det er et selskap med svenske røtter, gründerne er fra min egen hjemby og de er ekte utfordrere som virkelig ønsker å gjøre ting annerledes, avslutter han.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Erik Skarp, med-gründer og daglig leder av Bethard Group Ltd

E-post: erik@bethardgroup.com

Jan Lindow, markedssjef i Bethard Group Ltd

E-post: media@bethardgroup.com

Pressebilder og annet presserelatert materiale finnes her: www.bethardgroup.com/press

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Zlatan Ibrahimovic, foto: Bethard.com
Zlatan Ibrahimovic, foto: Bethard.com
Last ned bilde
Erik Skarp, foto: Bethard.com
Erik Skarp, foto: Bethard.com
Last ned bilde

Om Bethard.com

Bethard.com
Bethard.comBethard.com er et iGaming-selskap som tilbyr tipping på sport og casino spill online. Bethard ble grunnlagt I 2012, av engasjerte personer som deler visjonen om å ta tipping på sport til neste nivå. Den reisen begynner nå.

Selskapet har sitt hovedkontor i St Julians, Malta.

Følg saker fra Bethard.com

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bethard.com på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.