Glass og Fasadeforeningen

Yale Doorman «Best i test»

Del

Norges største PC-blad, «Hjemme-PC», har i sin seneste utgave av bladet, testet fire smarte dørlåser; ID Lock, Easy Access, Danalock v2 og Yale Doorman. Alle låsene er testet på seks kriterier; installasjon, brukervennlighet, funksjonalitet, sikkerhet, design og pris.

Det er en grundig presentert test over hele seks sider og konklusjonen er hyggelig lesing; «Er du kunde av Verisure eller Sector Alarm og vil ha en enkel løsning med styring via app og nett, er Yale Doorman det soleklare førstevalget. Låsen er funksjonell og den eneste som er FG-godkjent, selv om det innebærer at du som bruker må oppfylle en serie med krav. I denne testen har vi i grunnen to vinnere: ID lock og Yale Doorman. Siden vi bare deler ut "Best-i-test" til ett produkt, så har vi valgt å gi den til Yale Doorman, mens ID Lock får "Godt kjøp"…»

Bilder

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom