Egmont Publishing

Wonder Woman – begynnelsen.

Del

Den banebrytende filmen Wonder Woman, med sterke kvinner både foran og bak kamera, ser ut til å bli sommerens filmslager. Fra mesterhjernene Grant Morrison og Yanick Paquette kommer den mest provoserende opphavshistorien om Wonder Woman du noensinne har lest – en helt unik gjenfortelling som samtidig respekterer hennes rikholdige historie.

I årtusener har amasonene på Paradisøya skapt et blomstrende samfunn langt unna menneskenes fordervede tilværelse. Én øyboer er derimot ikke fornøyd med dette isolerte livet. Diana, amasonenes prinsesse, vet at det finnes mer å oppleve utenfor Paradisøyas stormbarriere, men hun hindres stadig av sin overbeskyttende mor, dronning Hippolyta. Da US Air Force-piloten Steve Trevor, den første mannen Diana noensinne har sett, styrter på Paradisøya, ser hun sitt snitt til å komme seg vekk. For å redde livet hans drar Diana til menneskenes forbudte verden med ham. Amasonene forfølger dem og bringer Diana tilbake i lenker så hun kan stilles for retten for å ha brutt deres eldste lov – å holde seg unna verdenen som krenket dem.

Hun slites mellom to verdener, og hører ikke til i noen av dem.
Tankevekkende, moderne og tidløs. Styrken og motet til Paradisøyas fremste kriger – Wonder Woman – fortelles her på nytt for en ny generasjon lesere.

Boka er å finne i butikk, bokhandler og på serie.no. Neste bok i Earth One-serien er Batman som kommer i butikk fra 10. juli.

Pris 129,90
144 sider
Varenummer 51663

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmontpublishing.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6200 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film og kinodrift. Egmont er en stiftelse som omsetter for 14,5 milliarder NOK og deler årlig ut over 120 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom