Sony Music Norway

WNDR slipper singel og video: "Human" ute nå!

Del

"Dette er mitt første steg mot å bli et ikon. Med videoen har vi gått inn for å gjøre noe kunstnerisk som jeg føler ikke har blitt vinklet på denne måten i Norge enda." Nå om dagen jobber WNDR steinhardt med å få på plass nye låter for å følge opp "Medicine". Den første ut er "Human" – en ganske typisk WNDR-låt med strøken lyd, signaturtrommer og typiske WNDR-chorder strødd utover lydbildet.

Se videoen til "Human" her!

Hør "Human" her!

Som regissør Ask Sunde sier: "Det var utrolig gøy å jobbe med så flinke dansere, de gjorde jobben mye lettere for oss! Vi malte dem i lysende farge og brukte blacklight for å skape den effekten man ser i videoen, i tillegg brukte vi en drone for å få pyramiden til å sveve. Dette er første video fra Huge Visuals, det er sykt mye fett på vei!"

WNDR har kun én låt bak seg på norsk radio, ingen TV-opptredener å vise til og har knapt vært innom norske festivaler. Selvsagt er det fristende å kategorisere ham som et nytt friskt tilskudd til Norges voksende fauna av produsenter og DJ'er på vei opp og frem. Det ville dog vært en aldri så liten blemme. Bjølsen-gutten har nemlig rukket å bli en ringrev i klubb-Oslo, figurert på irske topp-ti lister og topplistene til Shazam i UK og hatt en rekke spillejobber i hele Europa, allerede. Da SXSW booket ham tidligere år var han sporenstreks å finne på en rekke «dette må du få med deg»-lister og låtene hans er allerede plassert i utenlandske reklamefilmer. Ambisjonene er store, og WNDRs ubeskjedne mål er å nå ut mye bredere, både her hjemme og i utlandet. 

"Human" er ute på alle plattformer i dag.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom