WMC Technologies AS

WMC og Securitas satser sammen innen Helse-IT

Del

Securitas gjør et strategisk valg og satser innen helsetjenester gjennom trygghetskonseptet Securitas Care, og samarbeider med WMC Technologies AS om dette. WMC er et norsk selskap som sikrer at kritisk helseinformasjon er tilgjengelig i avgjørende situasjoner gjennom produktet World Medical Card®. Dette løses ved å alltid ha med seg nødvendig informasjon i et fysisk kort og/eller i App sammen med integrasjon til alarmsentraler.

Securitas er i dag verdens største innen sikkerhets- og vektertjenester. De har over 300.000 ansatte i 53 land over hele verden. Trygghetskonseptet Securitas Care er en massiv satsing innen helse- og trygghetstjenester. Securitas skal nå bruke sitt profesjonelle apparat innen helsetjenester. Til denne satsingen har Securitas valgt ut tre viktige samarbeidspartnere, deriblant det norske selskapet WMC Technologies AS.

Å ha kritisk helseinformasjon tilgjengelig er en viktig del av Securitas Care-løsningen.

World Medical Card tilbyr gjennom sitt produkt at rett helseinformasjon er tilgjengelig i kritiske situasjoner. Produktet består av at rett og oppdatert helseinformasjon, pågående medisinbruk, allergier, pårørendekontakter m.m. alltid er raskt tilgjengelig via en webside, en mobil-app og et fysisk helsekort. Securitas vil gjennom WMC sikre at publikum alltid og raskt får rett hjelp.

WMC Technologies AS  er et norsk selskap med hovedkontor i Bergen. 

Kontaktperson:
Ronny Kausland, CEO
+47 982 18 808       
ronny.kausland@wmc-card.no

For mer informasjon:
Securitas pressemelding, Danmark   
Securitas Care tjenesten   
World Medical Card tjenesten

Bilder

Om WMC Technologies AS

WMC Technologies AS
WMC Technologies AS
Gamlehaugveien 20
5230 Paradis

+47 55 33 75 75http://www.wmc-card.com/no/

Følg saker fra WMC Technologies AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra WMC Technologies AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.