Fijireiser

Windstar Cruises kåret til en av verdens beste bryllupsreiser!

Del

Det lille rederiet Windstar Cruises er kåret til en av verdens beste bryllupsreiser av anerkjente «Brides Magazine». Rederiet har seks skip som går i ulike ruter, og en av de mest populære er ruten mellom Tahitis vakre øyer .

En av verdens beste bryllupsreiser
En av verdens beste bryllupsreiser

Fijireiser, Spesialist på reiser til Stillehavet, er stolte over å kunne tilby cruiset i Tahiti til alle norske par som drømmer om en bryllupsreise utenom det vanlige. Være seg til sjøs eller til lands.

– Windstar Cruises er helt fantastisk. Det er utrolig vakre og elegante skip, og servicen om bord er selvfølgelig førsteklasses. De ansatte om bord gjør alt for at du skal føle deg "som hjemme", og maten er selvfølgelig helt utsøkt, forteller Susanne Larsson, reisekonsulent i norske Fijireiser som selv var på et Windstar Cruise i fjor. 

En reise du vil snakke om resten av livet

I følge Larsson er cruiset en unik måte å oppleve Stillehavets vakre øyer på - være seg om det er på brylluprsreise eller en romantisk ferie for to. – Dette er en unik måte å oppleve de vakre tahitiske øyene på. Skipet seiler om natten, og neste morgen våkner du opp til en ny øy og nye opplevelser.

Cruiset tar syv dager, og pris per person er fra kroner 30 000, inkludert alle måltider. 

For mer informasjon kontakt:

Susanne Larsson, tlf. 23 31 77 00, mail; susanne@australiareiser.no

Nøkkelord

Bilder

En av verdens beste bryllupsreiser
En av verdens beste bryllupsreiser
Last ned bilde
Et cruise med Windstar er en opplevelse du sent vil glemme
Et cruise med Windstar er en opplevelse du sent vil glemme
Last ned bilde
Du blir tatt godt vare på om bord
Du blir tatt godt vare på om bord
Last ned bilde
Romantisk middag for to
Romantisk middag for to
Last ned bilde
Nyt livet på sjøen
Nyt livet på sjøen
Last ned bilde

Om Fijireiser

Fijireiser
Fijireiser
Tollbugata 27, 2. etg.
0157 Oslo

23 31 77 01http://www.fijireiser.no

Fijireiser er en del av Australiareiser AS og er Norges eneste reisebyrå som spesialiserer seg på reiser til Stillehavsøyene. Vårt mål er å være Norges største og beste spesialist på reiser til Stillehavet og tilby produkter og opplevelser som passer alles ønsker og økonomi. Våre reisekonsulenter har reist mye i dette området, og vi ønsker å dele vår kunnskap og erfaring med deg – enten det er ditt første besøk eller du har vært der flere ganger før. Vi skal gjøre turen din til noe helt spesielt!

Følg saker fra Fijireiser

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fijireiser på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fijireiser

I 2018 går den ultimate bryllupsreisen til Stillehavet - her er de fem mest romantiske hotellene.21.3.2018 08:00Pressemelding

Glem Maldivene, Seychellene eller Bali. I 2018 går den ultimate bryllupsreisen eller kjæresteferien til Stillehavet. Det er ikke uten grunn at stadig flere velger å legge bryllupsreisen eller en romantisk ferie til paradisøyer med eksotiske navn som Bora Bora, Moorea og Aitutaki. Øyene er noen av de siste "hvite flekkene" på kartet, og er som skapt for romantikk med sine vakre strender og laguner.

NYHET! Fijireiser lanserer eksklusivt Stillehavs-cruise med M/S Paul Gauguin.15.8.2017 08:00Pressemelding

Denne nyheten passer for alle som drømmer om et cruise om bord på et mindre, eksklusivt cruiseskip. Skipets mat er signert Michelin-kokken Jean-Pierre Vigato og med egen marina for alle typer vannsport, spa og besøk av noen av verdens vakreste øyer er det duket for en ferie man sent glemmer. M/S Gauguin tar maks 332 gjester, og går mellom øyer som Bora Bora, Taha’a og cruisets helt egne privatøy «Motu Mahana».

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom