EVRY

Wilhelmsen IT Services forlenger med EVRY

Del

Wilhelmsen IT Services har besluttet å forlenge samarbeidet med EVRY. Avtalen omfatter drift, overvåkning og backup av selskapets IT-plattform og har en verdi på rundt 40 millioner kroner over tre år.

Wilhelmsen IT Services og EVRY har hatt et mangeårig driftssamarbeid. Nå har selskapene inngått en ny avtale om drift av Wilhelmsens forretningskritiske systemer fra EVRYs datasenter på Gjøvik. Dermed kan Wilhelmsen-konsernet nyte godt av IT-driftstjenester fra et av Europas sikreste og mest moderne datasentre.

Ivar Engen, Vice President IT i Wilhelmsen IT Services AS, forteller at sikkerhet, tilgjengelighet og kostnader var viktige faktorer ved avtalefornyelsen med landets største IT-selskap.

«Våre medarbeidere over hele verden er helt avhengig av tilgang til systemene 24/7, og vi har hatt et godt driftssamarbeid med EVRY gjennom en årrekke. Kombinasjonen av deres moderne datasentre og høye driftskompetanse gir oss samlet sett en god driftssituasjon tilpasset Wilhelmsen-konsernets internasjonale virksomhet. Samtidig får vi nødvendig tilgang til systemene fra våre samarbeidspartnere på ulike forretningsapplikasjoner», sier Ivar Engen.

Kolbjørn Haarr, konserndirektør i EVRY, gleder seg til å levere tjenester til et av de sterkest internasjonalt representerte selskapene på Oslo Børs.

«Det er utvilsomt en tillitserklæring når Wilhelmsen IT Services forlenger og utvider driftsansvaret for sine IT-løsninger. De vil nyte godt av vår topp moderne infrastruktur, kompetanse og tekniske løsninger for serverdrift, overvåkning og sikkerhet. Dessuten har vi en god dialog om å tilby nye tjenester og skyløsninger til en av verdens ledende globale maritime virksomheter», sier Haarr.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Kolbjørn Haarr, konserndirektør EVRY Norge
Kolbjørn Haarr, konserndirektør EVRY Norge
Last ned bilde
Rune Kilstad, SVP hos EVRY Norge og Ivar Engen hos Wilhelmsen signerer avtalen.
Rune Kilstad, SVP hos EVRY Norge og Ivar Engen hos Wilhelmsen signerer avtalen.
Last ned bilde

Lenker

Om EVRY

EVRY
EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00http://www.evry.no

EVRY er Skandinavias ledende leverandør av IT-tjenester med lokal tilstedeværelse i over 50 byer og tettsteder. EVRY satser på utvalgte bransjer som offentlig sektor, bank og finans, forsikring, helse, energibransjen, olje og gass, produksjonsbedrifter, handel og logistikk, teknologi og kommunikasjon og servicebedrifter. Ved hjelp av bransjekunnskap og teknologisk innsikt skaper EVRY digitale fortrinn til fordel for sine kunder og bidrar til utviklingen av fremtidens informasjonssamfunn. EVRY har ca. 9 000 ansatte og en årlig omsetning på ca. 12.5 milliarder kroner.

Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom