Glass og Fasadeforeningen

weinor er blitt med på laget

Del

Det tyske selskapet «weinor» er blitt medlem i Glass og Fasadeforeningen. Produsenten leverer skyvedørsystemer, og glass i tak og vegger via sine norske forhandlere. Ander Bo Hededam er omreisende kontaktperson.

Anders Bo Hedendam, weinor.
Anders Bo Hedendam, weinor.

weinor er en tysk familiebedrift som har vært i bransjen siden 1960. Selskapet startet salget i Storbritannia på begynnelsen av 1970-tallet. I selskapets tidlige fase var det fokus på stoffbasert solskjerming. Produktporteføljen er utviklet med årene og i dag tilbyr weinor sol- og regnbeskyttelse utført med glass og aluminium eller tekstil for verandaer.

– Mine oppgaver er først og fremst og drive med salgsstøtte, support og produktopplæring. Vi har forhandlere over hele landet og disse er delt inn i kategorier. De største leverandørene besøkes minst hver annen måned. Jeg har altså mange reisedøgn

– Hvordan skal dere få hjelp av medlemskapet i Glass og Fasadeforeningen?

– Det er i hovedsak to grunner til at vi ble en del av bransjefellesskapet. GF representerer et godt faglig og sosialt nettverk som vi ser nytten av å være en del av. Samtidig ser vi verdien av den kunnskapen foreningen besitter. Deres kurs- og opplæringstilbud er godt tilrettelagt og passer våre forhandlere. Vårt mål er nemlig at alle våre forhandlere i Norge tegner seg som medlemmer. På den måten vil hele vårt nettverk kunne dra nytte av det samme faglige nettverket, sier Anders Bo Hedendam.

Nøkkelord

Bilder

Anders Bo Hedendam, weinor.
Anders Bo Hedendam, weinor.
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom