Warholm favoritt i Zurich

Del

VM-triumfator Karsten Warholm er oddsekspertenes favoritt til ny triumf i Diamond League i Zurich torsdag. Filip Ingebrigtsen tippes på pallen igjen.

Karsten Warholms historiske VM-gull  vil for alltid vil stå i historiebøkene. Foran Diamond League-finalen i Zürich seiler Dimna-utøveren opp som favoritt til å vinne på nytt, i følge nettspillselskapet Unibets oddseksperter.

- Når man vinner et VM sier det seg selv at det påvirker oddsen. Før VM var Warholm allerede en god vinnerkandidat i DL-finalen, men etter gulltriumfen er han nå ganske klar favoritt til å vinne også i Zürich, sier PR manager Steffen Løvholen.

Favorittstempelet til tross, det blir en tøff konkurranse for 21-åringen fra Ulsteinvik.

- Vi mener at han har omtrent 29 prosent sjanse til å vinne. Det høres kanskje ikke ut som favorittall, men Kerron Clement – som er neste på favorittlisten – står med omtrent 20prosent vinnersjanse. Men det blir allikevel tøft; både Clement og McMaster vil ha revansje etter VM, sier Løvholen.

Oddsekspertene tror også at bronsevinneren på 1500 meter fra VM, Filip Ingebrigtsen, har gode sjanser til ny topplassering i Zürich.

- Manangoi er en ganske stor favoritt på 1500 meter i Zurich, men bak ham er det gode sjanser. Ingebrigtsen står som delt tredjefavoritt sammen med Asbel Kiprop, sier Løvholen.

Utvalgte Diamond League-odds:

Vinner, 400m hekk:

Karsten Warholm: 2,50
Kerron Clement: 3,50
Kyron McMaster: 4,50
Yasmani Copello: 6,50
Kariem Hussein: 11,00

Vinner, 1500m:

Elijah Motonei Manangoi: 2,75
Timothy Cheruiyot: 5,50
Filip Ingebrigtsen: 6,50
Asbel Kiprop: 6,50
Silas Kiplagat: 11,00

Pressekontakt: Steffen Løvholen, telefon 482 98 980

Om Joe AS

Joe AS
Kirkeveien 10 A
1363 Høvik

Følg saker fra Joe AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Joe AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Joe AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom